LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Tip na knihu: Když na návštěvu, tak s Velkou knedlíkovou kuchařkou

Čekají nás sváteční dny a s nimi řada příjemných přátelských či rodinných setkání. Co ale jako správná návštěva přinést hostitelům za dárek? Možná tentokrát zapomeňte na klasiku v podobě vína a dárkových košů.

Tip na knihu: Když na návštěvu, tak s Velkou knedlíkovou kuchařkou

Zkuste vymyslet něco originálního, co k období hodů a kvasů ladí. Třeba zrovna Velkou knedlíkovou kuchařku, kde mezi recepty na 144 druhů knedlíků figurují třeba i ty ke svatomartinské huse, zvěřině nebo ty z dýně.

A pokud byste chtěli svým hostitelům udělat radost ještě větší, rovnou se s nimi domluvte, jaké knedlíky máte k chystanému menu uvařit, abyste jim s přípravou trošku pomohli.

https://www.velka-knedlikova-kucharka.cz/

Tip na knihu: Když na návštěvu, tak s Velkou knedlíkovou kuchařkou

O firmě Knedlíky Láznička s.r.o.

Knedlíky Láznička s.r.o. patří ke stálicím českého trhu. Zabývá se vařením knedlíků pro nejrůznější odběratele, například restaurace, catering, školní jídelny, její výrobky najdete také v sortimentu rohlik.cz. Nabídka knedlíků je obrovská, od klasických houskových až po speciální, například brynzáky nebo dýňové či špenátové. Společnost vydala

Velkou knedlíkovou kuchařku, v níž najdete 144 knedlíkových receptů, ale nejen to. Zjistíte, že vařit knedlíky není těžké, že jich můžete ochutnat daleko více, než jste si mysleli nebo že existují také knedlíky dýňové, mandlové nebo bezlepkové.

Zdroj foto: Knedlíky Láznička