LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Emirates obnovila spojení s Nigerií

Denní lety rozšiřují spojení z Lagosu do Dubaje a do dalších destinací.

Společnost Emirates, největší mezinárodní letecká společnost, obnovila denní linku do nigerijského Lagosu.

Emirates obnovila spojení s Nigerií

Adnan Kazim, obchodní ředitel Emirates, uvedl: „Velmi nás těší, že obnovujeme provoz do Lagosu a zajišťujeme cestujícím bezproblémové spojení do Dubaje i dalších destinací.“ Poděkoval úřadům Nigérie a SAE za podporu a zdůraznil závazek Emirates k rozvoji nigerijského letectví.

Let EK783 odlétá z Dubaje v 9:45 a přistává v Lagosu v 15:20; zpáteční let EK784 startuje z Lagosu v 17:30 a přistává v Dubaji následující den v 5:10*. Letový řád umožňuje optimální spojení do klíčových destinací v Evropě, USA a na Blízkém východě a Asii.

Podpora obchodních vazeb a nákladní dopravy

Obnovení linky do Lagosu posílí obchodní vztahy mezi SAE a Nigérií. Emirates SkyCargo nabídne týdenní kapacitu přes 300 tun nákladu z Lagosu na klíčové trhy jako SAE, Malajsie, Bahrajn, Indie či Hongkong. Mezi obousměrně přepravované komodity patří zemědělské produkty, léčiva, elektronika a další zboží.

Emirates obnovila spojení s Nigerií

Luxusní zážitek na palubě.

Trasu Dubaj-Lagos obsluhuje Boeing 777-300ER se třemi třídami v konfiguraci osmi kabin First Class, 42 míst v Business Class a 304 míst v Economy Class. Emirates je jednou ze dvou leteckých společností, které na této trase nabízejí First Class. Všechny třídy cestujícím poskytují komfortní zážitek, regionálně inspirované vícechodové menu a bohatý zábavní systém s více než 6 500 kanály, včetně nigerijských filmů a pořadů, prostřednictvím oceňovaného systému Emirates ice.

Vízové služby a věrnostní program

Emirates rovněž zjednodušuje pro cestující z Nigérie žádosti o víza (na 48 a 96 hodin) do Dubaje e a obnovuje úrovně věrnostního programu Skywards pro své nigerijské členy.

Lety lze rezervovat na emirates.com nebo přes cestovní kanceláře.

*Všechny časy jsou místní.

Zdroj foto: Dubajská letecká solečnost Emirates