LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

SPA v hotelu Mandarin Oriental, Prague se znovu otevře 14. května 2020

Součástí hotelu Mandarin Oriental, Prague je SPA a wellness, které se pro své klienty opět otevře 14. května 2020 a to v následující dny od čtvrtka do neděle. Jako jediné lázně na světě se mohou pyšnit umístěním v překrásných prostorách bývalé renesanční kaple.

Každá ze sedmi relaxačních místností je absolutně jedinečná. Umožňuje svým klientům vstoupit do oázy klidu a plně se oddat relaxaci. Lázně jsou přístupné i pro veřejnost a nabízejí širokou škálu wellness procedur a kosmetický salón, kosmetické ošetření je prováděno luxusní přírodní kosmetikou Linda Meredith. Veškeré procedury jsou přizpůsobovány dle potřeb klienta, pro klid a harmonii těla a duše.

Luxusní pětihvězdičkový hotel Mandarin Oriental, Prague se nachází na Malé Straně v blízkosti Karlova mostu již od roku 2006. Hotel s nádechem Asie, který se nachází v budově bývalého kláštera ze 14. století, uspokojí i nejnáročnější klientelu. Moderní hotel v centru historických památek je svou polohou ideálním výchozím bodem pro poznávání Prahy.
Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí svým klientům 99 pokojů v elegantním a moderním stylu s prvky renesance a baroka.

Hotel Mandarin Oriental:

Nebovidská 459/1, 118 00 Malá Strana

Telephone: +420 233 088 888

www.mandarinoriental.com