LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Form Factory spouští Open Days 2020

Představujeme Form Factory Open Days 2020 – fitness kluby Form Factory se otevřou zdarma pro veřejnost do 15. srpna 2020. Možnost vyzkoušet veškeré vybavení, skupinové lekce a wellness zázemí ve všech 15 klubech. Diagnostika těla pro návštěvníky zdarma.

Společnost Form Factory, která na českém trhu provozuje patnáct fitness klubů, spouští Open Days 2020 ve všech svých klubech. Již ve čtvrtek 30. července a sobotu 15. srpna budou všechny kluby otevřené pro širokou veřejnost. Noví zájemci o fitness si tak mohou zcela zdarma vyzkoušet nejrůznější typy tréninků, vybavení kardio a funkčních zón včetně skupinových lekcí, které Form Factory nabízí.

Kromě toho bude k dispozici i wellness zázemí, které je dostupné ve vybraných klubech a poslouží k relaxaci po tréninku. V rámci těchto dvou dní bude pro návštěvníky navíc zdarma k dispozici služba analýzy těla na profesionálních přístrojích, která pomáhá spolehlivě určit fyziologické složení a správně pak definovat cíle každého zájemce o cvičení i zdravého způsobu života.

„Dny otevřených dveří organizujeme pro širokou veřejnost a zájemce, kteří chtějí změnit svůj životní styl a zařadit aktivní pohyb do svých každodenních aktivit. V rámci těchto akcí umožňujeme návštěvu všech našich klubů zcela zdarma včetně skupinových lekcí, kdy si každý může vyzkoušet, jaký typ tréninku nebo sportovní aktivity mu vyhovuje,“ uvádí Štefan Blahovec, Country Manager společnosti Form Factory.

Fitness dnes není již jen o posilování, ale o celostním přístupu ke zdravému životnímu stylu a aktivnímu pohybu, který je jedním ze základních stavebních kamenů fyzického i duševního zdraví.

Více informací na www.formfactory.cz