LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

PENTHOUSY Nové Chabry se pyšní prostornými terasami a velkým zájmem

Nebývalý luxus, bezpečí, klid a krásné výhledy nabízí nové byty typu Penthouse v projektu Nové Chabry developerské společnosti Star Group. Penthousy z I. fáze jsou již ze 65 procent prodané. Star Group hlásí rekordní zájem především ze strany stávajících rezidentů. Klíčem je stále rostoucí atraktivita lokality i kvalita samotného projektu.

Každý hledá pro svůj domov místo s maximálním soukromím. To byla podmínka při zadávání projektu architektům. Poslední, čtvrté patro každého domu rezidence Nové Chabry nabízí výjimečné bydlení v rozlehlých, dvou-, tří – nebo čtyřpokojových Penthousech. Každý Penthouse je originál a všechny disponují velmi prostornou terasou kolem celého bytu. Z první části Penthousů (16 bytů 2+kk až 4+kk) je aktuálně prodáno 65 % a dalších 15 % předrezervováno.

Novinkou v prodeji je II. fáze Penthousů v budovách 19–22, kde je celkem 14 Penthousů o velikosti 2+kk až 4+kk. Z toho je již předrezervováno 20 % bytů.

Byty mizí z nabídky velmi rychle. Podle našich průzkumů lidé oceňují množství zeleně, včetně přírodních parků, v okolí i snadnou dostupnost do centra, kdy i městskou dopravou jste ve středu Prahy do 20 minut. Dále je důležitá, ne-li rozhodující, občanská vybavenost. Jsme rádi, že můžeme nabídnout školku, restauraci, wellness a fitness centrum i potraviny v rámci projektu,“ řekl Tal Grozner, šéf české pobočky společnosti Star Group.

Penthousy jsou střešní byty v posledních podlažích domů, mívají rozlehlé terasy, na které jsou přímé vstupy z většiny nebo všech místností bytů. Penthousy v Nových Chabrech jsou navrženy v nízkoenergetickém standardu s přípravou pro klimatizace a osazením pro elektricky ovládané exteriérové žaluzie pro zajištění příjemného klimatu v bytě. Všechny Penthousy mají unikátní dispoziční řešení, umožňující návrh inspirativních interiérů. Samozřejmostí jsou dřevěné dubové podlahy, velkoformátové obklady i dlažby a také značkové zařizovací předměty v koupelnách.

Klienti ocení exkluzivitu i v podobě světlé výšky Penthousů, ta dosahuje až tří metrů a spolu s přímými výstupy na terasy, které nabízí nerušené výhledy do parku a okolí, jsou jedinečným bonusem těchto bytů,“ doplňují makléři realitní kanceláře Lexxus, která pro Star Group zprostředkovává prodej bytů v Nových Chabrech.