LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Elegance na lyžích

Každý rok se tisíce lidí nemohou dočkat prvního sněhu, aby mohli sbalit lyže a vyrazit si užít na svahy. Abychom se na lyžích cítili skvěle, potřebujeme i kvalitní a funkční oblečení, které dobře vypadá.

Dokonalý outfit

Průkopníci lyžování si možná vystačili s tepláky a kabátem, dnes je ale téměř nemyslitelné objevit se na sjezdovce bez pořádného vybavení i oblečení. Každý rok kraluje sjezdovkám výrazný design značky Sportalm, prémiového lyžařského oblečení inspirovaného klimatem Rakouských Alp.

Luxusní lyžařské bundy i kalhoty této rakouské značky, která přitahuje pohledy výrazným a neotřelým designem. Je určena pro každou ženu, která i uprostřed sněhové vánice chce vypadat skvěle a cítit se jako v bavlnce. Kvalitní materiály i postavu zvýrazňující střihy doplňují drobné detaily, celkový dojem je tak velmi elegantní a luxusní.

Více střízlivý design pro aktivní ženy i muže nabízí značka Goldbergh, která sází na minimalismus a jednoduchost. Funkční materiály zajistí pohodlí a dokonalý komfort v jakémkoli počasí.

Moderní výbava

Na lyžích si nevystačíme jen s bundou a kalhotami, ale potřebujeme i mnoho doplňků. Čepice, rukavice, šály a nákrčníky, hřejivé ponožky i funkční prádlo. Pak nás v zábavě nezastaví ani změna počasí nebo mráz.

Teplo a pohodlí není rozhodně jediným aspektem, který bychom měli při nákupu lyžařského vybavení myslet. Číslem jedna by měla být bezpečnost. Takže v první řadě se zaměřte také na výběr lyžařské helmy. Zvažte i praktičtější alternativu – lyžařskou helmu se štítem, tak vám totiž na sjezdovce zajistí dobrou viditelnost a ochrání vás před případnými nepříznivými povětrnostními vlivy, které pokožce i očím dávají zabrat.

A ještě jeden bezpečnostní prvek stojí za zmínku a za zvážení a tím jsou chrániče páteře. Lyžování se při prvním laickém pohledu může zdát jako relativně bezpečný sport a poklidný sport, sníh je přeci měkký a je možné si užívat lyžování pěkně pomaličku. Ovšem opatrnost ještě nikdy nikomu neuškodila, a proto si na sjezdovku vždy raději přibalte i tento ochranný prvek.

S perfektní výbavou a moderním outfitem už vás nic nezastaví v cestě za zážitky na lyžích na vrcholky hor. Tak si užijte zimu pěkně podle svých představ.

Zdroj foto: Ski-max.cz