LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Domácí fitness a wellness: V době pandemie je doceňujeme více než kdy jindy

Posilování, cvičení a relaxační aktivity představují tradiční nabídku nejrůznějších fitness a wellness center. Oproti domácímu tréninku či relaxaci mají zajisté své výhody, především v motivaci, která v domácím prostředí nezřídka chybí. Na straně druhé vyžaduje více úsilí a času se do posilovny, fitka či relaxačního zařízení dopravit, v neposlední řadě to stojí nemalé peníze.

Když je všude zavřeno…

V době, kdy jsou provozovny ve velkém nuceně zavřené, je polemika o výhodách a nevýhodách domácího cvičení zbytečná. Domácí posilovna, nebo přímo privátní fitness centrum, stejně jako soukromý prostor pro relax, například v podobě sauny, se stávají nespornými benefity osobního života. Jiná možnost kvůli bezpečnostním opatřením vládní tabulky PES často ani není. Navíc právě fyzický trénink, posilování i zklidňující procedury napomáhají náročnou pandemii zvládnout. Příznivě ovlivňují imunitu i psychické rozpoložení.

Foto: Fitness Palác Dlážděná

Výhody a nevýhody cvičení doma

Domácí posilovna pochopitelně nemůže té profesionální konkurovat co do prostoru, vybavení a profesionální podpory v podobě trenéra. Ovšem nemusí to platit vždy. Projekty společnosti PSN jsou důkazem, že když se klade důraz na uživatelský komfort, poskytne dům dostatek místa také pro sportovní a relaxační aktivity. Příkladem je luxusní bydlení v Paláci Dlážděná. Historický objekt zaujme unikátními neorenesančními prvky, stejně jako moderními vymoženostmi, třeba v podobě podzemních garáží s plně automatizovaným systémem uložení vozidel. V suterénu domu je k dispozici také stylová privátní sauna, fitness zóna s posilovacími stroji a prostor pro cvičení. Mnoho trenérů navíc nabízí své služby online, takže je ani přímo ve svém domě, v tomto případě paláci, nemusíte postrádat.

Video: Život v Paláci Dlážděná

Život ve velkém stylu

Privátní fitness nemusí být jen záležitostí luxusního bydlení. Také startovací bydlení projektu vbloku, který společnost PSN připravila především pro mladé, poskytuje příležitost pro budování a udržování kondice. Obyvatelé mají k dispozici malometrážní bytové jednotky v kombinaci s velkorysými sdílenými prostory. Jejich součástí je také fitness zóna. A je toho ještě víc, vše pro život ve velkém stylu. Podívejte se na webové stránky PSN vbloku.