LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Key rum přichází na trh v novém designu a nové lahvi

Rumová značka Key se může pyšnit téměř stoletou tradicí, a také tím, že se k jeho výrobě vždy používal pravý jamajský rum, který bratři Lobosičtí dováželi v sudech do Čech přímo z karibské oblasti. Byl to jeden z prvních třtinových rumů u nás. Proto se mohla původní etiketa pyšnit slovy „jamaica rum“. Nyní značka pokračuje ve své tradici a přináší lidem ty nejlepší dostupné rumy z Karibiku. Tři vyladěné varianty Vám připomenou náladu Karibiku, kde má Key své kořeny. Nová ikonická zakulacená láhev už sama o sobě symbolizuje jemnost, lahodnost a kvalitu.

Vůně dálek, šumění moře, slunné pláže, veselá hudba a pohoda, to všechno se vám vybaví, když se vám do rukou dostane karibský Key. Pyšní se téměř stoletou tradicí, vznikl již v roce 1925 a byl pojmenován po slunném ostrůvku Rum Cay nedaleko ostrova San Salvador. Ostrůvek Rum Cay získal své netradiční pojmenování poté, co u jeho písčitých pláží ztroskotala loď převážející velký náklad rumu. Je známý především svými čistě bílými plážemi, tyrkysovým mořem a panenskou přírodou, které tvoří klíč k pozemskému ráji schovanému v Karibiku. A právě bránu karibské chuti nejlépe odemknete pomocí klíče – Key.

Key Panama 

Vlajkovou lodí je rum Key Panama. Je připravený z kvalitního panamského třtinového destilátu, který zrál v sudech z amerického bílého dubu 3 roky. Vyniká zlatavou barvou, jemně nasládlou chutí s tóny vanilky a lehce dřevitým závěrem. Nejlépe si ho vychutnáte samotný, jeho příjemná chuť vás přenese přímo do karibského baru.

Key Spiced Gold

Pokud dáváte přednost spíše exotičtějším chutím, nechte se unášet na vlnách Key Spiced Gold. K třtinovému destilátu je přidánmacerát z kakaových bobů a koření, které produktu dodají jedinečnou tmavě zlatou barvu a jemnou chuť. Skvěle si ho vychutnáte v kombinaci na ledu s colou.

RumKey White

Dalším zástupcem je bílý rumKey White. Nabízí lehkou a jemnou chuť díky kombinaci vybraných bílých karibských rumů z Jamajky, Barbadosu nebo Guyany destilovaných z cukrové třtiny. Key White Rum je vhodný zejména pro přípravu proslulých míchaných nápojů jako je Mojito a Cuba Libre, které ve spojení s tímto rumem dostanou tu správnou karibskou chuť.

Objevte klíč ke karibské chuti – všechny varianty Key jsou zárukou výjimečného zážitku při vychutnání doma nebo až to bude možné, jako skvělé jarní osvěžení při domácích grilovačkách. Ideální společník pro chvíle na zahrádkách, v barech, nebo restauracích.

Doporučená prodejní cena pro všechny tři produkty je 249,90 Kč.

Zdroj foto: STOCK Plzeň-Božkov