LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Rado Captain Cook Automatic Bronze v barvě zrajícího vína

Moderní i klasické, tradiční i inovativní, trvalé i vyvíjející se: hodinky Rado Captain Cook Bronze jsou hodinky plné kontrastů. Navrženy pro život, jsou žijící legendou značky Rado. Ta s hrdostí představuje novou verzi modelu modelu Captain Cook Automatic Bronze v očekávané variantě s keramickou lunetou v barvě zrajícího vína. Přivítejte Rado Captain Cook Automatic Bronze Burgundy!

Jediný pohled na číselník hodinek Rado Captain Cook vám bude stačit, abyste pochopili majestátnost těchto hodinek. Značka Rado je známá jako průkopník práce s nejmodernějšími materiály, inovativními designy a netradičními barevnými kombinacemi. „The Master of Materials“ si tentokrát opět hraje s inovátorskými materiály, jako je high-tech keramika, a nově přidává i nejstarší materiál vytvořený lidmi – bronz. Výsledkem jsou hodinky, jež okouzlí svým dokonalým zpracováním i barvou.

Rado využilo svých odborných znalostí získaných během své více jak 30leté práce s high-tech keramikou. Nový model Rado Captain Cook Automatic Bronze Burgundy hravě dostojí své hodnotě i originálu, jež spatřil světlo světa v roce 1962. Dnes je uveden do života v nové a vylepšené podobě pro 21. století. S vintage detaily a stylem věrným originálu, se hodí pro každého moderního muže. Výsledkem jsou hodinky, jež vás okouzlí otočnou lunetou a laserem vyrytými indexy. Ty jsou vyplněny luminiscenční barvou Super-LumiNova, která umožňuje jasnou viditelnou i ve tmě. Zadní dýnko schovává Rado Calibre 763, který poskytuje 80hodinovou rezervu chodu.

Nádherný vínový odstín hodinek byl pro mistry hodináři z Lengnau výzvou, protože je známo, že červené odstíny jsou ve světě keramiky na výrobu nejtěžší. Tam, kde je vášeň, tam se dostává nejlepších výsledků – a vy je můžete sami pocítit!

Rado Captain Cook Automatic Bronze Burgundy

Cena: 65 900 Kč

Hodinky Rado prodává:

Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 1047/17, Praha 1

Tel.: +420 736 630 133

E-mail: prodejna@dusak.cz

Více informací naleznete na www.dusak.cz.