LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Nová éra péče o pleť – kosmetická ošetření, která změní vaší pleť za 15 minut

Virtuální svět lockdownu pomalu končí a nás všechny čeká návrat do společnosti. Pokud i vaše pleť není v nejlepším stavu z povinného nošení respirátorů a dlouhých měsíců bez profesionálního ošetření, a potřebujete svůj vzhled rychle vylepšit, máme pro vás dobrou zprávu. Kosmetické salóny jsou od včerejška otevřené a na trhu se objevila nová ošetření, která jsou mnohem efektivnější než klasická “kosmetika” a dokáží velice rychle a viditelně zlepšit kvalitu pleti. 

Inka Beauty Clinic nabízí hned dvě novinky: V CARBON SYSTEM, což je první protivráskový, čistící a detoxikační peeling s aktivním karbonem a okamžitým liftingovým efektem, a V METALL SKIN SYSTEM, biostimulační masku se vzácnými kovy, která dokáže viditelně rozzářit, sjednotit a omladit pleť již po prvním ošetření. 

Technologický rozvoj v oblasti estetické medicíny neustále posunuje možnosti kosmetické péče a vede k poptávce po kvalitních materiálech a inovativních ošetřeních, která mají viditelné výsledky. Oba nové systémy jsou výsledkem dlouholetého výzkumu a technologického vývoje a poskytují neinvazivní, rychlé a vysoce efektivní omlazení pleti, které dokáže posunout vaši pleť na nový level za 15 minut. Welcome to the future of skin care 

V CARBON SYSTEM

V Carbon systém je profesionální ošetření pro okamžité i dlouhodobé výsledky, které jsou viditelné již za 15 minut. Velice rychlá peelingová procedura s aktivním karbonem dokáže vykouzlit nevídaný lifting pleti, redukuje linky a vrásky, stahuje póry, redukuje akné a jizvy, odstraňuje odumřelé kožní buňky, a komplexně zlepšuje texturu pleti.Tento efekt je možný díky vysoce efektivní kombinaci přírodních exfoliačních látek a vzácných antioxidantů: Peeling obsahuje kyselinu ferulovou, kyselinu mandlovou a kyselinu mléčnou, které odstraňují odumřelé buňky, rozjasňují a regenerují pleť. Dále obsahuje vzácné antioxidanty – extrakt z černého zázvoru a extrakt z lékořice, a hlavně dobře známý aktivní karbon, jeden z nejsilnějších antioxidantů, který dokonale čistí a detoxikuje pleť. Jeho zázračné účinky jsou v současné době využívány v mnoha oborech a novinkou je i toto unikátní kosmetické ošetření černé barvy.

V METALL SKIN SYSTEM

V Metall Skin System je nová procedura obsahující vzácné kovy v podobě aktivní masky, která má biostimulační, zesvětlující a zpevňující účinky. Jedná se o inovativní kosmetický rituál vědecky navržený tak, aby změnil strukturu kůže už po první aplikaci.  Má lifitngový efekt a vaši pleť dokáže omladilat, rozzářít, sjednotit a zjemnit již po jednom ošetření. Jedinečné složení kombinuje koloidní platinu a stříbro, diamanty ve formě biostimulačních polypeptidů, retinol a aktivní molekulu illodine. Ošetření probíhá aplikací speciální stříbrné masky, která pleť prohřívá, a pomocí masáže dochází k aktivnímu působení, které umožňuje vysoce efektivní a rychlé výsledky již po 15 minutách působení. Přináší viditelné zjemnění a zlepšení struktury pleti, vypnuté kontury a vrásky, a hlavně prozářenou a jasnou pleť s eliminací nežádoucích pigmentů. 

Omlazení pleti bez jehel nebo chirurgického zákroku je snem každé ženy od dávných časů. Dokonce i Kleopatra odpočívala s maskou z drahých kovů jako rituál nesmrtelnosti. Systémy V Carbon a V Metall představují novou éru kosmetických ošetření. Jejich velkou výhodou je kromě rychlosti a viditelných výsledků i to, že po nich není nutná žádná rekonvalescence, jako v případě klasických chemických peelingů. Obě ošetření se dají i kombinovat, ideální počet procedur se stanovuje individuálně na základě konzultace v Inka Beauty Clinic v Pařížské uici č.7, kde vám odborně poradí, jak co nejrychleji dosáhnout viditelného zlepšení pleti.

Inka Beauty Clinic

Pařížská 7, Praha 1

@inka_beauty_clinic

Více informací na www.saloninka.cz.