LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Exkluzivní skandinávská značka ASKO vstupuje na trh domácích spotřebičů a otevírá první showroom v ČR

Na trh vstupuje exkluzivní značka luxusních domácích spotřebičů ASKO s nezaměnitelným skandinávským designem a právě otevírá svůj showroom v prestižním multifunkčním BB Centru na pražské Brumlovce. Prémiové spotřebiče ASKO, určené pro vaření, uchovávání potravin i vína a péči o prádlo, upoutají na první pohled čistým minimalistickým designem i dokonalým řemeslným zpracováním. Jsou ale také už více než 70 let synonymem spolehlivosti, péče o rodinu a zdraví i ohleduplnosti k přírodě. Přinesou domů luxus, špičkové technologie a funkce, vyzkoušené šéfkuchaři a profesionálními provozy. I respekt k přírodě a okolnímu světu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Značka ASKO, inspirovaná ve všech ohledech Skandinávií, přináší nejnáročnější klientele v České a Slovenské republice spotřebiče pro vaření a péči o prádlo v té nejvyšší myslitelné třídě. Zákazníci se budou moci s prémiovými domácími spotřebiči ASKO poprvé seznámit v novém showroomu v  BB Centru na pražské Brumlovce, a to od června 2021. Architektonické pojetí showroomu vychází z konceptu ASKO, který bylo možné vidět například na prestižním mezinárodním veletrhu elektroniky a domácích spotřebičů IFA v Berlíně nebo v dalších zemích, kde jsou skandinávské spotřebiče ASKO v nabídce. Poskytne návštěvníkům úchvatný zážitek za hranicí komfortu a dokonalosti a nezapře inspiraci Skandinávií,“ říká k projektu Regina Netolická, Head of Marketing. Autorkami návrhu jsou architektky Maša Kresnik a Saša Hibernik.

Kuchyně za hranicí dokonalosti

Kuchyně je místem, kde se žije, a kde se pečuje o to nejcennější.Široký sortiment prémiových kuchyňských spotřebičů ASKO přináší do kuchyní dokonalý soulad čistého, minimalistického designu, respektu k přírodě a inovativních funkcí využívaných profesionály.

Přitom posouvá nejen design a funkčnost, ale i samotný zážitek z vaření na nejvyšší úroveň. A s ním i způsob, jakým přemýšlet o péči o sebe a své blízké s ohledem na okolní svět.

V nabídce jsou exkluzivní varné desky, pečicí trouby a kombinované domácí konvektomaty, ohřevné, vakuovací a úložné zásuvky, kávovary, odsavače par, myčky nádobí, chladničky, mrazničky, vinotéky a speciální kuchyňské příslušenství.

Prádelna: Ucelený koncept péče o prádlo pro zdraví a pohodu

Péče o prádlo je základním stavebním kamenem značky ASKO. Praním totiž celý příběh v roce 1950 začal, když si jeden mladý muž, Karl-Erik Andersson, splnil svůj dětský sen: postavit své mamince pračku a usnadnit jí tak těžkou práci.

Dnes nabízí značka ASKO ucelený koncept péče o prádlo v duchu skandinávských hodnot – péče o zdraví a pohodu s respektem k přírodě. Exkluzivní spotřebiče pro ty nejnáročnější zákazníky upoutají už na první pohled nepřehlédnutelným designem a špičkovým řemeslným provedením. V dokonalé minimalistické formě skrývají mnohá inovativní řešení pro tu nejlepší a ohleduplnou péči o prádlo a zdraví. Z luxusní prádelny vytvářejí útulné, příjemné a výsostně praktické místo.

Pračky, sušičky i unikátní sušící skříně se postarají i o ty nejchoulostivější luxusní textilie s ohledem na zdraví, úsporu zdrojů i životní prostředí. V prádelně, kde nemusí být zrovna místa nazbyt, by neměly chybět ani skrytí pomocníci, kteří nezabírají místo na podlaze. Jsou to doplňky, které skvěle zapadnou například mezi pračku a sušičku,. Jsou snadno přístupné, a přitom diskrétně ukryté. Nabízejí užitečné funkce i harmonii a umožní ještě lépe pečovat o prádlo.

Koncept ASKO Pro Home Laundry získal nejprestižnější mezinárodní ocenění za design a funkčnost – Red Dot Best of the Best,“ doplňuje Daniel Ragín.

Comfort Program

Luxusní spotřebiče ASKO se dají pořídit v designovém showroomu ASKO nebo u vybraných prodejců, a to buď za jednorázovou úhradu, nebo jako součást prémiové služby Comfort Program s měsíčními platbami po dobu jejich plánovaného užívání. Tato služba zahrnuje kromě sedmileté záruky i nadstandardní odborné poradenství při používání spotřebičů i každodenní asistenci při řešení nečekaných situací. Přináší zákazníkům ten nejvyšší možný komfort a je výhodná i při pronajímání luxusních nemovitostí.