LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Jak si vybrat ideální iPhone právě pro vás?

Od svého založení v roce 1976 firma Apple získávala čím dál více popularity, až se z ní stala společnost s nejvyšší tržní hodnotou na světě. Specializuje se na výrobu hardware a software a právě její telefony iPhone jí přinesly největší slávu. Uvažujete i vy o koupi mobilního telefonu se systémem iOS?

Jak si vybrat ideální iPhone právě pro vás?

V tomto článku se podíváme na některé z výhod, které iPhony nabízí svým uživatelům, ale i na jejich slabší stránky. Dále se zaměříme na představení několika modelů, které by vás mohly zaujmout. Doufáme, že vám tento článek pomůže vybrat telefon podle vašich představ. 

Jak si vybrat ideální iPhone právě pro vás?

Proč (ne-)zvolit právě iPhone?

Popularita telefonů od Apple má několik hlavních důvodů, které většinou také přimějí své uživatele zůstat u zařízení s iOS. Jedním z nich je velmi dobrá konstrukce, protože všechny tyto telefony jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jako je hliník a sklo, což přispívá k dlouhověkosti hardwaru těchto zařízení. (I přesto ale doporučujeme využívat ochranný kryt a sklo.)

Jejich hlavní výhodou oproti telefonům na systému Android je větší symbióza mezi hardware a software a také fakt, že telefony méně ztrácejí na ceně. To je především díky tomu, že jsou pravidelně aktualizované. Jejich značnou nevýhodou je však vysoká pořizovací cena. Většina novějších telefonů nejde pod 10 tisíc korun, a ty nejaktuálnější modely se pohybují mezi 20 až 30 tisíci. Systém iOS je také oproti Androidu velmi uzavřený, a proto je konektivita se zařízeními ostatních výrobců znatelně omezená.

Jak si vybrat ideální iPhone právě pro vás?

Dejte šanci i finančně dostupnějším modelům

Pokud byste rádi vyzkoušeli systém iOS, ale obáváte se možnosti, že vám nebude vyhovovat, nebo pokud jednoduše nechcete utratit tak značnou částku za telefon, možná by pro vás byly vhodné modely iPhone SE nebo iPhone XR.

Model SE má poměrně jednoduchý design, podobný starším modelům, a má relativně malé rozměry. O něco moderněji vypadá model XR, který je zároveň větší, ale také těžší. Co se týče porovnání statistik těchto telefonů, oba se pyšní slušným hardwarem a jsou si poměrně podobné.

Jak si vybrat ideální iPhone právě pro vás?

Jaká jsou nejnovější zařízení od Apple?

Pokud jste spokojeni s modelem iPhone XR, ale toužíte po výrazně lepším fotoaparátu, mohli byste najít to, co hledáte, v telefonu iPhone 11. Je finančně méně náročný než následující modely a zaujme nadšence do focení a natáčení.

Skutečně prémiovými modely jsou pak modely iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Max a také iPhone 12 Pro. Musíte ale počítat s jejich značnou finanční náročností. Dovolit si iPhone vašich snů vám může pomoci půjčka bez registru, nezapomeňte si však nastudovat podmínky dané půjčky.

Zdroj foto: Proficredit.cz, Pixabay.com