LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Zářivý podzim: Udělejte si radost některým z našich tipů

Podzim se blíží, někdy se zdá, že dokonce rychleji, než by bylo společensky přípustné. S novým obdobím ale přichází i řada nových možností a zážitků. Jak si tento čas, který má řada z nás spojený se zachumláním se pod deku, zpříjemnit? Máme pro vás několik tipů, díky nimž bude následujících pár měsíců nezapomenutelných.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je woman-2003647_1920-1024x683.jpg.

Podzimní počasí přímo vybízí k výletům. Není už takové teplo jako v létě, stále je však slunečno a poměrně dlouho světlo. Lze tedy prozkoumat místa, kam jste se vždy chtěli podívat. Je to skvělá příležitost vydat se například na hory nebo do přírody a zakusit pořádnou túru. Abyste věděli přesně, kolik jste daný den ušli kilometrů, je skvělé mít svého pomocníka – chytré hodinky.

Pokud hledáte nějaké, které si budete moci vzít nejen na sport, ale i do práce, je pro vás skvělou volbou hodinky Amazfit GTR 2e. Elegantní chytré hodinky se vyznačují klasickým kulatým designem, funkcemi pro zdraví a fitness a ultra dlouhou výdrží baterie.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Beze-jmena-1024x1024.jpg.

Amazfit GTR 2e, 3 090 Kč

Jestliže chcete takové, které změří váš každý sportovní výkon bezchybně, můžete je brát do extrémních podmínek, vsaďte na Amazfit T-Rex. Jde o jedny z nejdostupnějších vojenských chytrých hodinek na trhu, jež se pyšní 15 vojenskými certifikáty a neuvěřitelným výkonem. Jejich voděodolnost je 10 ATM2, proto vydrží potápění až do sto metrové hloubky.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Amazfit-2-1024x1024.jpg.

Amazfit T-Rex, 3 990 Kč

Na sportovní výkony je samozřejmě nutné mít to správné oblečení a obuv. Tento model Skyrise 2 od firmy Mizuno skvěle tlumí nerovnosti terénu a mezipodešev s inovativní

technologií Mizuno Enerzy garantuje pohodlí s plynulým přechodem z dopadu do odrazu. Prodyšný svršek s reflexními prvky svou konstrukcí chodidlo báječně obepne.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Amazfit-3.jpg.

Mizuno Skyrise 2, 3 790 Kč

Pokud naopak chcete trávit podzim doma pod dekou, kde na vás sychravé počasí nemůže, jistě uvítáte tip na stylové osvětlení interiéru. To se stane nejen ozdobou interiéru, ale i si díky němu budete moci přečíst nějakou krásnou knihu. Například tato lampa z dílny železnobrodské firmy DT GLASS je na to jako dělaná. Hodí se především do minimalistického interiéru, kde bude díky svému modernímu designu nejvýraznějším prvkem.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Amazfit-4-680x1024.jpg.

Lampa Evelyn, 9 799 Kč

Podzim je samozřejmě neodmyslitelně spjatý i s návratem do škol a s novými povinnostmi. Pokud máte doma školáka a přemýšlíte, jaké mu pořídit pomůcky, zkuste myslet ekonomicky i ekologicky. Existují totiž pomůcky, které vydrží až několik let. Najdete je například na Nakup na Dobro.

Školní batoh je naprostou nutností. Co ale pořídit nějaký originální a navíc vysoce praktický? Tento rolovací batoh je skvělý pro všechny věkové kategorie a navíc je vyrobený z banneru, který dlouhou dobu zakrýval budovu Národního muzea. Je prostorný a navíc použitá tkanina ochrání batoh před deštěm.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Amazfit-5-1024x860.jpg.

Se školním rokem přichází i povinnosti a lepší plánování. Nejen domácích úkolů, ale celkového chodu domácnosti, včetně stravování. S obědy vám může pomoci tato skvělá kuchařka, která je plná zdravých tipů na obědy. Na více než 400 stranách naleznete 190 receptů, vybere si přitom milovník masa, vegetarián i ten, kdo chce do jídelníčku zařadit více luštěnin. Až do 23. září si ji navíc můžete pořídit za zvýhodněnou cenu v rámci crowdfundingové kampaně na HitHitu.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Amazfit-6-1024x683.jpg.

Září je zároveň skvělým měsícem, kdy zazářit v nových stylových doplňcích. Detail totiž někdy dělá více než barevný outfit. A která část oblečení může být více rafinovaná než zábavné a barevné ponožky? Kalifornská značka Stance má ve své nabídce motivy, skrze nichž můžete doladit svůj outfit k dokonalosti. Najdete zde jak kousky s letní tematikou, tak i například ponožky s motivem Johnnyho Cashe.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Amazfit-7-1024x1024.jpg.

Přivítat podzim můžete i v novém outfitu. Ty nejstylovější kousky za nejlepší ceny najdete na módním srovnávači GLAMI. Stačí si vybrat, po čem vaše srdce touží a co vašemu šatníku schází, a GLAMI vám nabídne, kde daný kousek seženete za tu nejlepší cenu.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Amazfit-8-767x1024.jpg.

Zdroj foto: Amazfit.cz, Pixabay.com