LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Návštěva těch nejkrásnějších zámků spojená s levným ubytováním v Praze

Pražský hrad nebo Vyšehrad navštívil při výletě do Prahy už snad úplně každý. Napadlo Vás však kolik krásných hradů a zámku se v Praze nachází? Objevte s námi ty nejkrásnější, u kterých si užijete nejen jejich krásy, ale také jejich okolí. Potěší Vás rovněž mnohem menší počet návštěvníků, které byste běžně na nejvytíženějších pražských památkách potkali. Doporučíme Vám rovněž levné ubytování v Praze, kde můžete strávit nejednu noc levně a kvalitně.

Objevte kouzla Trosjkého zámku nebo Libeňského zámečku

Jednou z největších chloub Prahy v oblasti zámků je Trojský zámek. Tento barokní zámek se nachází poblíž pražské ZOO a je obklopen překrásnou rozsáhlou francouzskou zahradou. Uvnitř zámku můžeme pozorovat freskovou výzdobu s náměty z antické mytologie. Exteriér budovy je zase zdoben bohatou sochařskou výzdobou.V srdci městské části Libně na Praze 8 nalezneme na okraji rozsáhlých sadů Libeňský zámeček. Jedná se o rokokový zámek, který se v současnosti využívá k pořádání příležitostných výstav nebo jiných kulturních akcí. V jeho bezprostřední blízkosti se nacházejí Thomayerovy sady, kterými když budete procházet, můžete využít naučné stezky. Za návštěvu stojí také Chvalská zámek nebo Zámek Dolní Počernice. 

Ubytování v Praze v těch nejlevnějších apartmánech

Po náročném dni v Praze plném nových zážitků a dojmů rádi složíte hlavu na nějakém příjemném místě s kvalitním zařízením a službami. Přiznejme si, že velkou roli při výběru ubytování hraje cena. Vyzkoušejte levné ubytování v Praze v Ubytovny Praha a ubytujte se v pokoji či v apartmánu. V 1 až 4 pokojových apartmánech na Vás čeká nejvyšší míra pohodlí a soukromí. Zároveň se i v tomto případě můžete spolehnout na cenu běžné ubytovny. Ubytujte se v Ubytovna Praha a přesvědčte se na vlastní kůži, že ubytovna nemusí působit pouze nevzhledným dojmem.

Zdroj foto: Ubytovnypraha.net, Pixabay.com