LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Pořiďte si bazén na splátky a těště se novému bazénu co nejdříve!

Bazén je chlouba zahrady a skvělým pomocníkem v letních dnech. V samotné vodě se můžete osvěžit a u bazénu strávit příjemný čas s přáteli či rodinou. Výstavba podzemního bazénu však rozhodně nepatří k levným záležitostem a ne každý si jej může dovolit. Přinášíme Vám řešení, díky kterému si budete moci bazén pořídit, i když na něj zrovna nemáte dostatek financí. Pořiďte si svůj vysněný bazén na splátky a těště se novému přírůstku na zahradě v nejbližší možné době!

Jaký bazén vybrat?

Prvním krokem k vysněnému bazény je rozhodně jeho výběr. V dnešní době na trhu nalezneme několik variant a provedení bazénů z různých materiálů. K velmi často využívanému materiálu se řadí laminát. Laminátové bazény se pyšní vysokou životností a stálobarevností. Mezi jeho nevýhody však patří vysoké pořizovací náklady a složitost či dokonce nemožnost opravovat některé závady na bazénu. Dalším často využívaným materiálem je plast, který se vyznačuje vysokou kvalitou a nízkou cenou. Plastové bazény jsou pevné, trvanlivé a stálé. Narozdíl od bazénů laminátových plastové bazény nejsou křehké a náchylné na třepení vláken. Kvalitní plastové bazény seženete u firmy Bazény Šulc, kde naleznete i široký výběr zastřešení na bazén.

A jak dále postupovat při volbě bazénu na splátky?

Když už máte svůj bazén vybraný, dalším krokem je domluvit si termín realizace s firmou Bazény Šulc. Firma s Vámi určí celkovou konečnou cenu, přičemž v souvislosti se splátkou na Vás nečekají žádné nečekané poplatky. Vyřízení je velmi snadné a jednoduché a výši úvěru a počet splátek si vždy určujete Vy sami. Na schůzce se specialistou se dozvíte veškeré potřebné informace o dokladech potřebných k vyřízení financí. Posledním krokem je pak už jen podepsat smlouvu a těšit se na Váš nový bazén. 

Zdroj foto: Bazeny-sulc.cz