LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Nepodceňte návštěvu veterinární kliniky s Vaším čtyřnohým mazlíčkem

Stejně tak jako Vy sami chodíte na pravidelné prohlídky ke svému obvodnímu lékaři byste měli na preventivní prohlídky brát i své domácí mazlíčky. Čím pravidelněji budete veterinární kliniku navštěvovat, tím lépe pro Vašeho čtyřnohého miláčka. Zvířata Vám totiž nikdy nepoví, co je bolí a objevit nemoc v pozdějším stádiu může být osudné. A jaké veterinární klinice svěřit svého domácího mazlíčka?

Veterinární klinika Animal Clinic s tím nejmodernějším vybavením

Pokud hledáte spolehlivou veterinární kliniku s výbornou dostupností, skvělými službami a moderním vybavením, vsaďte na kliniku Animal Clinic. Provoz kliniky byl zahájen již roku 2003 a od té doby došlo k velkým změnám a posunu. Z malého pracoviště, kde ordinovaly pouze dva lékaři se klinika rozrostla do prostor s více než 600 m2. Veterinární kliniku naleznete na Praze 6, kde na Vás čeká nadstandardní technické, prostorové a přístrojové vybavení veterinárního pracoviště. Dnes se klinika věnuje mírnějším i závažnějším chirurgickým a ortopedickým případům a průměrně denně ošetří řé-žé pacientů a provedou 3-5 operací. 

Široká nabídka služeb a zákroků v Animal Clinic

V Animal Clinic si poradí s jakýmkoliv problémem, ať už Vašeho domácího mazlíčka trápí cokoliv. U malých zvířat se často objevují nádorová onemocnění, která jsou v mnoha případech léčitelná a poradí si s nimi na onkologickém oddělení. Se zákroky na pohybovém aparátu Vašeho mazlíčka se zase objednejte na ortopedické oddělení. V Animal Clinic Vám rovněž podají ruku, pokud Váš domácí mazlíček potřebuje operaci pohlavních orgánů, jater, zažívacího traktu nebo močového měchýře. Pro zdravý chrup Vašeho domácího mazlíčka je připraveno stomatologické oddělení, kde se specializují na extrakce zubů i na vodní kámen.

Zdroj foto: Animalclinic.cz, Pixabay.com