LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

MODIVO přichází s kampaní “Celebrate Yourself“, ve které vybízí, abyste si zamilovali svoji jedinečnost

Nová kampaň MODIVO je plná energie, oslavuje sebepřijetí a propaguje sebelásku. Její hrdinové jsou jedineční a dokazují, že zamilovat si vlastní odlišnosti je klíčem k lásce k sobě samému.

Značka MODIVO pozvala do nejnovější kampaně Hrdiny, kteří vynikají svou nevšední krásou. Multibrand nově definuje koncept kánonu krásy, a proto v energické fotostory modelky a modelové vyjadřují sami sebe a oslavují tak svůj jedinečný styl. Zároveň zdůrazňují hlavní poselství kampaně – milujte sami sebe a važte si své jedinečnosti.

Dříve jsem měl komplexy z odstávajících uší, ale dnes si uvědomuji, že díky nim jsem originální a jsem rád, že vypadám, jak vypadám,” říká Janek. Pro něj bylo přijetí vlastností, které ho odlišovaly od vrstevníků, zlomovým bodem. Udělal si z nich poznávací znamení a díky nim se začal mít rád. „Líbilo se mi, že ne každý se dívá na věci tak, jak se dívají ostatní, což dává určitý pocit jedinečnosti a dovede povzbudit v těžkých chvílích,“ říká Paweł a dodává: „Nejdůležitější je sám sebe nekritizovat a chovat se k sobě jako k nejlepšímu příteli.” Hrdinka akce Magda shrnuje: „Self-love je být člověkem, který přijímá sebe a svou osobnost se všemi vadami i výhodami a přenáší toto na ostatní, kteří mohou své vady vnímat jako něco výjimečného.”

V kampani “Celebrate Yourself” se Hrdinové objevují v barevných outfitech inspirovaných pozitivním přístupem k životu. Každá z postav má vliv na to, jak se vidí a jak chce být viděn.

MODIVO jako multibrand s širokou nabídkou oblečení a doplňků dává možnost vyjádřit se prostřednictvím oděvu. Na modivo.cz si každý najde něco, v čem se bude cítit pohodlně, co zdůrazní přednosti jeho postavy nebo zvýrazní rysy, na které je nejvíce hrdý.

Člověk je pro nás na prvním místě,” říká Aleksandra Szol, ředitelka e-commerce a marketingu MODIVO. „Pro nás je důležité, abyste se vy cítili dobře a MODIVO je jedním z nástrojů, který vám může pomoci tohoto cíle dosáhnout. Do kampaně „Celebrate Yourself“ jsme pozvali výjimečné lidi, kteří představují nejdůležitější hodnoty značky. Rozmanitost je vlastnost, kterou oslavujeme. Proto vás povzbuzujeme, abyste byli sami sebou a vzdali se strachu z odlišnosti. Jedinečnost stojí za zdůraznění! Každý je inspirativní každý svým jedinečným způsobem, díky tomu je svět tak krásný. Nejnovější kampaní chceme všechny povzbudit, aby se měli rádi, viděli svou jedinečnost a sdíleli ji s ostatními. Velmi mě těší, že MODIVO je kromě zdroje módní inspirace rovněž platformou pro sebevyjádření a pěstování hodnot, které jsou pro každého z nás důležité.”

MODIVO v rámci akce “Celebrate Yourself” navázalo spolupráci s mezinárodní značkou Chantelle. Francouzské značce jsou blízké hodnoty, jako je rozmanitost, sebeláska, inkluze a vášeň pro vysoce kvalitní módu, což vyjadřuje na každém kroku. Značka chce rovněž prostřednictvím svých kolekcí povzbudit ženy, aby věřily, že každá z nich je naprosto jedinečná. Mimo jiné ve spodním prádle Chantelle pózovaly hrdinky akce “Celebrate Yourself“, čímž znázornily, že ten, kdo má rád sebe a vnímá svou jedinečnost, je krásný.

modivo.cz
@modivo.cz
#ModivoCZ

#ModivoCelebrateYourself

Zdroj foto a video: Modivo