LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Zajistěte svému domácímu mazlíčkovi tu nejlepší zdravotní péči

Domácí mazlíček se může stát skvělým parťákem pro život, ať již žijete sami či máte rodinu. Přítomnost takového pejska či kočičky v domově může navíc vylepšit kvalitu Vašeho života. Jaké benefity přináší soužití s chlupatým kamarádem a jak mu zajistit tu nejlepší zdravotní péči na veterinární klinice v Praze?

Život s domácím mazlíčkem přináší spoustu benefitů

Domácí mazlíčci nám zajišťují radost v životě, pocit bezpečí a nutí nás být více aktivní. K domácím zvířátkům si jejich majitelé vytváří pevné citové vazby, které vedou k pozitivním účinkům na duševní zdraví člověka. Přítomnost domácího mazlíčka v domácnosti dokáže zajistit zmírnění deprese, stresu či pocitu úzkosti. Majitelům domácích mazlíčků v jejich přítomnosti klesá rychleji krevní tlak a dokáží se tak lépe vyrovnat se stresovými situacemi. 

Veterinární klinika Animal Clinic se skvělou dostupností a moderním vybavením

I domácí mazlíček si zaslouží profesionální zdravotní péči, aby si s vámi užil společný čas co nejdelší možnou dobu. Svěřte svého mazlíčka do rukou odborníků na veterinární klinice Animal Clinic v Praze a už nebudete muset mít obavy o zdraví svého chlupatého kamaráda. Veterinární klinika Animal Clinic poskytuje kvalitní služby od ortopedie přes neurologii až po fyzioterapii. Jejich klinika zajišťuje skvělou dostupnost s moderním vybavením v nových velkých prostorách na Praze 6. 

Profesionální služby veterinární kliniky v Praze

Veterinární klinika v Praze se věnuje mírnějším i závažnějším chirurgickým a ortopedickým případům. Průměrně denně ošetří 50-60 pacientů a provedou 3-5 operací. S nádorovým onemocněním si poradí onkologické oddělení. S nemocí centrálního nervového systému Vašeho domácího mazlíčka se zase vydejte na neurologické onemocnění. Rehabilitační služby zase můžete využít na fyzioterapeutickém oddělení.

Zdroj foto: Animalclinic.cz, Pixabay.com