LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Malostranská kavárna Starbucks vítá zákazníky v nové podobě

Po kompletním redesignu přivítala zákazníky kavárna Starbucks na Malostranském náměstí, která byla vůbec první pobočkou slavného řetězce v Praze.

Kavárna Starbucks na Malostranském náměstí 28, která se v roce 2008 stala první vlaštovkou v Praze i celé České republice, prošla v uplynulých týdnech celkovou obnovou a 6. května 2022 se otevřela milovníkům kávy z řad Pražanů i zahraničních turistů v novém, svěžím kabátě. Útulný interiér s klenutými stropy je jako stvořený pro setkávání s přáteli, pracovní schůzky i poklidné vychutnávání šálku oblíbené kávy.

Kavárna na Malostranském náměstí bude mít pro Česko vždycky speciální význam,” říká Grzegorz Kazmierczak, regionální ředitel Starbucks pro Českou republiku a Slovensko. „Proto mám velkou radost, že jsme jí mohli dopřát odpovídající speciální péči. Věřím, že zážitek našich zákazníků teď bude skutečně nezapomenutelný.”

Přijďte oslavit již 14 let Starbucks v České republice a nechte se okouzlit atmosférou kavárny spojující historii se současností. Ochutnat můžete třeba jedinečné ovocné osvěžení v podobě čtyř lahodných Starbucks Refresha® nápojů, některý z ledových čajů nebo kávu v podobě oblíbeného Cold Brew.

Pokud si necháte připravit nápoj do vlastní nádoby, ušetříte vždy 10 Kč, a navíc přispějete k ochraně přírody snížením množství odpadu. Nápoj doplňte slanou nebo sladkou svačinkou ze široké nabídky sendvičů či dezertů.

Zdroj foto: Starbucks