LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Jarní a letní kolekce Fielmann přináší nepřehlédnutelné tvary s puncem originality

Nemůžete se nabažit zářivých jarních paprsků? O bezpečí vašich očí se postarají sluneční brýle z optiky Fielmann, k tomu podtrhnou vaši osobnost a dodají vám pořádnou porci stylu. 

V očekávání teplejší části roku už jistě vyhlížíte nejnovější módní trendy. V oblasti  slunečních brýlí vám je přináší optika Fielmann a její nejnovější kolekce. Vybavte se dřív, než začne hlavní sezóna výletů, koupání a festivalů. 

Řada GEOMETRIC přináší neokoukané tvary, v nichž se spojují strohé přímky a úhly s barevnými čočkami. Geometrické detaily propůjčují všem modelům supermoderní vzhled, ať už se jedná o oversize styly, či klasické pilotky. Punc originality dodávají nové povrchové úpravy, například matná zlatá nebo stříbrná, nebo pestré barvy skel. Přesvědčte se, kolik překvapivých kombinací může zdůraznit váš jedinečný styl.

Fielmann Group je akciová společnost s rodinným vedením se sídlem v německém Hamburku. Jako maximálně proklientský poskytovatel brýlí a kontaktních čoček poskytujeme 27 milionům našich aktivních zákazníků služby prostřednictvím platformy omnichannel, zahrnující jak digitální prodejní kanály, tak i více než 900 maloobchodních prodejen v 16 zemích. Čeští zákazníci mohou nakupovat brýle z jarní a letní kolekce a designové modely nejslavnějších světových značek za skvělé ceny ve čtyřech pražských prodejnách: Na Příkopě 20 a v obchodních centrech Westfield Chodov, Centrum Černý Most a Metropole Zličín. Využijte profesionálního měření zraku, které je vždy zdarma a bez závazků. 

Široká nabídka kontaktních čoček a slunečních brýlí je k dispozici také na e-shopu fielmann.cz.

Ceny kolekce GEOMETRIC:

Sluneční fialové “020″ – 1220,- / Sluneční zelené “523” –  800,- / Sluneční červené “522” –  800,- / Dioprické “501″ – 1610,-

Zdroj foto: Fielmann