LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Kam na steaky v Praze: Vyzkoušejte restauraci La Casa Argentina

Vznikla na základě cest po Argentině a letos v zimě oslaví již 16 let své existence. La Casa Argentina se stále drží na špici nejlepších steakových restaurací v celém Česku. Hosté si tu můžou objednat ta nejlepší masa z celého světa, včetně originálního Kobe Beef.

Restaurace La Casa Argentina se může pochlubit nejen autentickou jihoamerickou atmosférou, ale i originálním grilem Parrilla. Každý den tu na přípravu výtečných steaků spotřebují až 80 kilogramů speciálního dřevěného uhlí. Na gril pak míří jen ta nejkvalitnější masa. Od hovězího z Argentiny přes US Prime Beef až po to nejlepší maso světa Kobe Beef.

Aby hovězí maso bylo podáváno jen v té nejlepší možné kvalitě, mají v La Casa Argentina také vlastní lednici na zrání masa. Na očích je všem hostům restaurace.

Vznikla na základě cest po Argentině a letos v zimě oslaví již 16 let své existence. La Casa Argentina se stále drží na špici nejlepších steakových restaurací v celém Česku. Hosté si tu můžou objednat ta nejlepší masa z celého světa, včetně originálního Kobe Beef. Restaurace La Casa Argentina se může pochlubit nejen autentickou jihoamerickou atmosférou, ale i originálním grilem Parrilla. Každý den tu na přípravu výtečných steaků spotřebují až 80 kilogramů speciálního dřevěného uhlí. Na gril pak míří jen ta nejkvalitnější masa. Od hovězího z Argentiny přes US Prime Beef až po to nejlepší maso světa Kobe Beef. Aby hovězí maso bylo podáváno jen v té nejlepší možné kvalitě, mají v La Casa Argentina také vlastní lednici na zrání masa. Na očích je všem hostům restaurace.

Jaká by to byla večeře bez skvělého vína? Jednou z nejnovějších posil profesionálního týmu La Casa Argentiny je sommelier Aleš Dražan. Velkou část své profesní dráhy sbíral zkušenosti v Itálii a tamní vína jsou jeho srdeční záležitostí. Nabídku v La Casa Argentina proto vedle španělských, argentinských, francouzských a německých vín stále více doplňují vína italská.

Objednat si můžete nejen celou láhev, ale také výtečná vína tzv. po skleničce. Samozřejmostí je i možnost párování s jednotlivými chody.

Restauraci La Casa Argentina najdete v jedné z nejživějších částí pražského Starého Města – v Dlouhé ulici – a skrývá v sobě tři patra variabilních prostor. Všechny jsou v tradičním argentinském stylu, nesou však svou jedinečnou atmosféru. Například hned u vchodu do restaurace se ocitnete v místnosti Caminito, navržené a pojmenované po slavné ulici v Buenos Aires.

Prostory tak nabízejí velkou variabilitu. Od soukromí pro večeři ve dvou přes velké rodinné oslavy až po firemní večírky. Vždy tu však narazíte na uvolněnou atmosféru doplněnou o taneční, hudební a kouzelnická vystoupení. Zkrátka jako byste právě byli přímo v Argentině.

Zdroj foto: La Casa Argentina