LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Mio MiVue 732 WiFi: nová autokamera z oblíbené série 73x s plnokrevným Full HD a aktivním parking režimem

Mio, přední světový dodavatel bezpečnostních kamer do aut a cyklonavigací, uvedl novou WIFI autokameru s plnokrevným Full HD, aktivním parkovacím režimem a systémy ochrany proti mikrospánku (ADAS). Jde cenově dostupnou „sestřičku“ autokamer, které jsou dlouhodobě zákazníky velmi oblíbené, a sice MiVue 733 WiFi a 731 GPS. S otestovanou velmi dobrou světelností objektivu F2.0 a reálným 130° širokým zorným úhlem se tak řadí mezi další spolehlivé a kompaktní bezpečnostní autokamery Mio. Nyní je dostupná exkluzivně v ElectroWorldu.

Parkovací režim nahrává i bez přítomnosti řidiče

Nejmodernější technologie detekce pohybu v okolí kamery, případně nárazu do vozidla, umí kamera MiVue 732 WiFi vyhodnotit a aktivovat natáčení, které zahrnuje i záznam před nárazem či pohybem. S touto funkcí tak sbíráte důkazy, i když nejste ve voze. Pro aktivní parkovací režim je také doporučováno cenově dostupné, za to však inteligentní napájení MiVue SmartBox III, který lze dokoupit samostatně.

Integrovaná WIFI

Zálohování videa do smartphonu je možné v reálném čase díky integrovanému modulu WIFI, následně je tak možné i jejich sdílení prostřednictvím pravidelně aktualizované mobilní aplikace MiVue PRO (iOS, Android). Kromě toho lze prostřednictvím funkce WiFi OTA (Over-the-air) aktualizovat firmware MiVue 732 WiFi, což zajistí plně aktuální zařízení v průběhu jeho životnosti.

Pokročilé asistenční systémy pro řidiče

V autokameře MiVue 732 WiFi lze aktivovat i systémy určené na ochranu zejména před mikrospánkem či nepozorností (ADAS). Lze zapnout systém varování před čelním střetem (FCWS), také systém varování při vybočení z jízdního pruhu (LDWS) a systém varování před mikrospánkem řidiče (FA). Jsou vhodné zejména při delších jízdách, na delších traťových úsecích (dálnice), ale především pak v noci a za špatného počasí.

Mimořádná kvalita obrazu

Vysoká kvalita obrazu a videa je klíčová při dokazování okolností nehody. Záznamy z kamery MiVue 732 WiFi jsou přesné a zachytí podstatné detaily. S plnokrevným rozlišením Full HD 1920×1080 s 30 fps, kvalitním datovým tokem a reálným 130° zorným úhlem nezůstane žádná část cesty řidiče nezachycena.

Mio Night Vision na stupnici Crystal

Špičková technologie Mio Night Vision na stupni Crystal, zajištuje díky objektivu s vysokou světelností a sestavě skleněných čoček dosažení plynulých a jasných záznamů, a to i za zhoršených světelných podmínek.

Autokamera: Mio MiVue 732 WiFi

Čím se liší autokamera MiVue 732 od svých sester 733 WiFi a 731 GPS?

MiVue 732 WiFi je designem a parametry shodnou autokamerou s MiVue 733 WiFi a MiVue 731 GPS, avšak s tím rozdílem, že nemá integrovaný GPS modul, tudíž ani dostupné funkce upozornění na radary, omezení rychlosti či automatické nastavení data a času. Oproti MiVue 731 GPS naopak má integrovaný WiFi modul. 

WEB

https://www.mio.com/cs_cz/products/dash-cameras/car-cameras/mivue-732

Technické specifikace

https://www.electroworld.cz/mio-mivue-732-wifi

Více informací naleznete na www.MIO.com/CZ/

Zdroj foto: Mio