LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

E.Mi předstacuje novinku – Růžový Cukrový Peeling

E.Mi představuje růžový cukrový peeling pro jemné odstranění mrtvých buněk kůže  a výživu vašich rukou a těla. Peeling na pokožku rukou a těla se středním abrazivem jemně, ale intenzivně exfoliuje stratum corneum pokožky a naplní hluboké vrstvy koktejlem vitamínů a mikroelementů. Tato kombinace se skládá z výživy, hydratace a omlazení. Zanechává na těle příjemnou vůni po dlouhou dobu.

Peeling na pokožku rukou a těla se středním abrazivem jemně, ale intenzivně exfoliuje rohovou vrstvu pokožky a naplňuje hluboké vrstvy koktejlem vitamínů a mikroelementů. Vitamin E má antioxidační vlastnosti a chrání pokožku před UV zářením.D-Panthenol stimuluje obnovu epidermis a intenzivně zvlhčuje pokožku, činí ji jemnou a elastickou.

Bambucké máslo má vyživující a zjemňující vlastnosti a chrání pokožku před vlivy prostředí. Glycerin poskytuje účinek proti stárnutí a umožňuje pokožce zadržovat vlhkost. Hydrolyzované hedvábí podporuje pružnost a hladkost pokožky

Výhody produktu:

  • rychle hydratuje a hluboce vyživuje
  • jemné čištění, nedráždí pokožku
  • dělá pokožku hedvábnou a vyrovnává tón pleti
  • aktivuje krevní oběh, nasycuje buňky kyslíkem
  • anti age účinek
  • chrání před UV zářením a vnějšími faktory

7-Free – neobsahují látky škodlivé pro zdraví: formaldehyd, formaldehydové pryskyřice, toluen, dibutylftalát, kafr, xylen a ethyltosylamid.

Netestováno na zvířatech.

Cena 520 Kč

Více informací najdete na www.emi-shop.cz.

Zdroj foto: E.Mi