LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

El Clásico představuje novinku Salted caramel

Značka El Clásico patří mezi velmi populární rumy a rumové blendy. Na trhu je jich už několik variant a nyní máte možnost ochutnat jedinečnou novinku El Clásico Salted caramel, neboli s příchutí slaného karamelu.

Rumy a rumové variace se obecně řadí k nejoblíbenějším druhům alkoholu. Rumová rodina El Clásico se nyní rozrůstá o svého nejnovějšího člena, kterým je zajímavý El Clásico Salted Caramel. Obecně se jedná o odvážnou a zcela nevšední kombinaci, která jistě uchvátí každého milovníka unikátních chuťových zážitků. Jediný doušek tohoto výběru prémiových karibských rumů vás přenese pod hřejivé slunce, k tyrkysovému moři na bílé pláže třeba přímo v obývacím pokoji.

Jak název napovídá, v chuti novinky El Clásico Salted Caramel ucítíte kromě blendu prémiových rumů také sůl v kombinaci s karamelem. Sůl a karamel tak tvoří hlavní chuťovou složku produktu. Díky příjemným 30 % alkoholu se nemusíte obávat pro někoho nepříjemného pálení na jazyku a budete se moct soustředit na přítomný okamžik a jeho vychutnání. El Clásico Salted Caramel je velmi jemný rumový blend, který vás zároveň okouzlí svou kořenitostí. Přitom na jazyku pocítíte lehce nasládlé tóny se slanými dozvuky.

El Clásico Salted Caramel musíte zažít. Neváhejte a ulovte si svůj exkluzivní zážitek na webových stránkách společnosti Premier Wines & Spirits www.1er.cz za cenu 250 Kč.