LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Tiffany a Beyonce představují video k nové kampani „LOSE YOURSELF IN LOVE“

Tiffany & Co. dnes odhaluje nový film ke kampani „LOSE YOURSELF IN LOVE“, ve kterém září Beyoncé jako ikonické zosobnění silné moderní ženy dnešní doby.

Film vznikl pod vedením slavného režiséra Marka Romaneka oceněného cenou Grammy, a je oslavou individuality, pravé lásky, a radosti z vyjádření sama sebe.

Inspirací pro video je éra legendárního newyorského Studia 54 a podkreslují jej tóny nejnovějšího hitu Beyoncé “SUMMER RENAISSANCE”, který v sobě nese známý disco hit Donny Summer z roku 1977 “I Feel Love.” 

Film byl natočen na 65mm kameru a evokuje vintage styl Manhattanu a klubové kultury 70. let, v moderní interpretaci s Beyonce v hlavní roli. Euforickou energii vytváří 90 účinkujících v choreografii slavné umělkyně Fatimy Robinson nominované na cenu Emmy. Společným tématem celé kampaně je inkluzivita, a výzva k její sp

Hvězdné stylistky Marni Senofonte a Patti Wilson vytvořily pro Beyoncé looky na míru, které kombinují ikonické šperkové kolekce Tiffany & Co. Tanečníky zdobí šperky Tiffany v nečekaném stylu. Beyoncé má na sobě ikonický zásnubní prsten Tiffany Setting s dokonalým diamantem o váze více než 10ct zasazeným v platině, a také skvostné šperky vytvořené legendárním Tiffanyho návrhářem Jeanem Schlumbergerem. Speciálně pro tuto kampaň byl navržen oslnivý náhrdelník z kolekce Tiffany HardWear, který bude možné zakoupit. 

Kampaň „LOSE YOURSELF IN LOVE“ byla představena celosvětově v tisku i v digitálních médiích na začátku září.

Doprovodné video je k vidění už právě teď..

Zdroj foto: Tiffany