LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Redakční tip: Podzimní nákupy v Atriu Flora

V obchodním centru Atrium Flora je podzim v plném proudu. Pestrá škála zdejších obchodů nabízí výhodné nabídky pro každého. Máte tak teď jedinečnou šanci se vybavit podzimním a zimním oblečením za atraktivní ceny. Navíc s novým programem #mojeflora získáte další exkluzivní slevy.

Do obchodního centra Atrium Flora přicházejí exkluzivní podzimní kolekce. Navíc na vás ve čtyřech podlažích obchodního centra čekají velkorysé slevy. Využijte chytrých nabídek a pořiďte si pohodlné, teplé a šik oblečení na celou podzimní a zimní sezonu. V Atriu Flora seženete kvalitní módní kousky pro celou rodinu. Díky pestré nabídce obchodů zde najdete nejen atraktivní oblečení, ale i drogerii, knihy či vybavení do domácnosti.

Atrium Flora si pro vás od 1. října připravilo novinku. Chcete mít přístup k atraktivním slevám a speciálním nabídkám v Atriu Flora? Pokud ano, právě pro vás je připraven nový program #mojeflora, díky kterému získáte exkluzivní slevy určené pouze pro členy. Stačí se zaregistrovat do programu na webu www.atrium-flora.cz a po registraci získáte přístup ke zvýhodněným nabídkám. Pro uplatnění kupónu zákazník na mobilním telefonu předloží kupón s konkrétní slevou/výhodou personálu u pokladny vašeho obchodu. Čeká vás například sleva 30 % v Yves Rocher na jeden kosmetický výrobek, 25 % v Grand Optical na dioptrické brýle, 20 % v hračkářství Bambule a mnoho dalšího.

Zdroj foto: Atrium Flora