LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

YSL | OR ROUGE: Revoluce v omlazování pleti za pomoci mocného marockého šafránu

PRŮLOM VĚDY PRO UDRŽENÍ MLADISTVÉHO VZHLEDU

V dnešním světě je mladistvý vzhled naší pleti ohrožen hektickým způsobem života a škodlivými městskými agresory. Mnozí hledali protijed: dokonalý elixír, který zachycuje mládí mimořádnými schopnostmi omlazení pleti.

Dnes YSL Beauty dělá zdánlivě nemožné možným s novou řadou OR ROUGE. Spojením desítek let výjimečných odborných znalostí a inovací nastavuje nové měřítko pro prémiovou péči o pleť po celém světě.

Novinka OR ROUGE, inspirovaná převratným objevem YSL Beauty, Youth Factors Science, využívá sílu přírody, kterou je marocký šafrán z Vysokého Atlasu, aby působila proti známkám stárnutí pleti. Červený pestík tohoto jemného nafialovělého krokusu, předávaný z generace na generaci, je prodchnut legendárními silami tak silnými, že se YSL Beauty pustila do hledání jeho mýtických tajemství.

Výsledkem je, že nový OR ROUGE chrání pokožku napadenou dnešním hektickým městským životním stylem tím, že nyní působí přímo ve vnitřních buňkách, aby znovu nastartoval produkci faktorů mládí a přináší mimořádné omlazení pleti.

S novým OR Rouge vás YSL Beauty vyzívá jít ještě dále. Žít na hraně a dosáhnout svých největších tužeb. YSL Beauty vás zve zažít vznešenou účinnost proti stárnutí se smyslovou cestou jako žádná jiná. Vítejte v novém věku v péči o pleť

KVĚTINA VZÁCNĚJŠÍ NEŽ ZLATO

V rámci výjimečné nové řady OR ROUGE je to mimořádně vzácný a vysoce ceněný šafrán, pocházející konkrétně z pohoří Vysoký Atlas v Maroku, díky čemuž je tak jedinečně účinný.

Jako legendární květina ze země bohaté na kulturu se šafrán vyznačuje elegantními nafialovělými krokusovými květy a třemi vlákny známými jako červené srdce nebo pestíky. Tyto květy jsou ceněny po tisíciletí více než zlato. V průběhu historie se o pestících množí mýty a legendy – od řeckého příběhu o Hermovi až po příběh Alexandra Velikého a Kleopatry.

Šafrán, neuvěřitelně mocný poklad a vzácný klenot přírody, kvete každý rok jen jeden nepředvídatelný podzimní den. Dohlížejí na něj místní ženy, které za svítání čekají na jediný optimální okamžik, aby ručně sklidily květiny. Pestíky se z květu opatrně vyjmou, usuší a skladují ve vzduchotěsných skleněných nádobách

OMLAZUJÍCÍ SÍLA ŠÁFRÁNU

Šafrán, známý po mnoho let, pro svou schopnost stimulovat krevní oběh, se již dlouho používá jako přirozený způsob pro rozjasnění a zkrášlení pleti. Inspirována starodávnými rituály krásy, YSL Beauty provedla další výzkumy této mystické rostliny a zjistila, že pestíky jsou obzvláště bohaté na aktivní molekulu, crocin. Crocin je syntetizován na „subcelulární“ úrovni pestíku, který má mimořádné antioxidační a protizánětlivé vlastnosti.

Při aplikaci budou mít miliony subcelulárních frakcí šafránového pestíku ochranu proti městským agresorům a znovu nastartují faktory ovlivňující mladistvý vzhled.

V dalším průlomu YSL Beauty objevila, že nadmořská výška má silný vliv na koncentraci crocinu v pestících šafránu. Ukázalo se, že šafrán pěstovaný v komunitních zahradách YSL Beauty Ourika Community Gardens nacházející se na úpatí pohoří Vysoký Atlas, má dvojnásobnou koncentraci crocinu než šafrán pěstovaný v Maroku.

Novou sadu YSL – OR ROUGE seženete exkluzivně v prodejnách Marionnaud.

Zdroj foto: YSL