LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Hisense posiluje svoje postavení na trhu amerických chladniček: O novinky v prémiovém designu Pure Flat

Hisense uvádí na trh další tzv. multidoor, tedy vícedveřové chladničky v minimalistickém designu Pure Flat s extra velkou kapacitou snadno přístupného úložného prostoru.

Na první pohled zaujmou čistým, designovým provedením bez madel a viditelných pantů. Jsou vybavené pokročilými technologiemi a podle modelu i vnějším dávkovačem chladné vody, ledu a tříště, případně ještě i druhým výrobníkem ledových kostek uvnitř mrazničky. Hisense tak doplňuje své široké portfolio o nové dvoudveřové, čtyřdveřové i French Door chladničky a dál posiluje svoje výsadní postavení na trhu v této atraktivní a rostoucí kategorii.

Praktické čtyřdveřové řešení

Novinky v kategorii tzv. multidoor, tedy vícedveřových chladniček mají velkorysou kapacitu sahající až k 600 l a praktické uspořádání se dvěma či čtyřmi dveřmi. A ve verzi French Door se dvěma dveřmi v chladicí části a dvěma mrazicími šuplíky ve spodní části spotřebiče.

Když dostanete na něco chuť, stačí otevřít mnohem menší prostor než u klasické kombinované chladničky. Následné obnovení optimální teploty je proto rychlejší a ekonomičtější, zvlášť u čtyřdveřové ameriky nebo chladničky French Door.

I manipulace bude velmi pohodlná – dveřní křídla jsou totiž v porovnání s klasickou 60cm chladničkou užší, a tedy potřebují pro otevření méně místa v prostoru. Další velkou výhodou je to, že v chladicí části budete mít k dispozici police přes celou šířku spotřebiče, kam pohodlně umístíte i dlouhé dózy, objemné potraviny nebo tácky s připraveným pohoštěním.

Pokročilé technologie

K tomu, aby byl provoz úsporný, a potraviny vydržely v perfektní kondici, jsou zapotřebí moderní technologie a chytrá konstrukční řešení.

Například Hisense RF749N4WIF, novinka typu French Door s dávkovačem chladné vody ve dvířkách, má pokročilou beznámrazovou technologii Total NoFrost se třemi chladicími okruhy.

Jde o jeden z nejlepších chladicích systémů na trhu, který zabraňuje hromadění ledu a námrazy a zaručuje nízkou spotřebu elektrické energie. Spolu s inteligentním systémem Multi AirFlow zaručuje v celém prostoru spotřebiče ideální klima. K hospodárnému udržení ideálního vnitřního prostředí přispívá i kovová deska na zadní stěně chladničky, díky níž se rychleji obnovuje původní teplota například po otevření dveří, které jsou ještě vybavené praktickým antibakteriálním těsněním,“ vysvětluje Rok Omladič, odborník společnosti Hisense. Potraviny tak zůstanou déle v perfektním stavu.

Šikovné vnitřní uspořádání

Když je vnitřní prostor dobře zorganizovaný, není třeba pracně uložené věci v chladničce přerovnávat a nechávat dlouho otevřená dvířka.

Novinka Hisense RF749N4WIF má proto vedle tří skleněných polic přes celou šířku spotřebiče i dobře přístupnou polici na lahve, krabičky a dózy s jídlem nebo extra hluboké přihrádky ve dvířkách, kam vyrovnáte i dvě řady lahví za sebou. Ukládání usnadní i dvě XXL zásuvky na zeleninu s regulací vlhkosti, mezi nimiž je i menší zásuvka na drobné potraviny.

S jasným, prostorovým LED osvětlením rychle najdete to, co zrovna hledáte. Navíc je tento typ osvětlení i velmi úsporný.

Mraznička má dva šuplíky s bytelnými, kovovými pojezdy s hladkým chodem. Spodní extra hluboký šuplík slouží pro hluboké mrazení i velmi objemných potravin. Horní užší šuplík slouží jako konvertibilní prostor se čtyřmi teplotními režimy od chlazení, přes nulovou zónu, mírné mrazení až po hluboké mrazení.

Pohodlí

K dokonalému komfortu přispívá i integrovaný dávkovač chladné vody v levých horních dvířkách bez nutnosti složitého připojení na vodovodní rozvod.

Úspora energie

Režim „ECO“ vám pomůže minimalizovat náklady na chod spotřebiče a zároveň udržet potraviny čerstvé. Po aktivaci se teplota v chladničce automaticky nastaví na 6 °C, v mrazničce na -17 °C a vypne se výrobník chladné vody. Nechtěné ztrátě energie brání i alarm, kdyby náhodou zapomnětlivci nechali dvířka dokořán. Úsporný, tichý a spolehlivý provoz zaručuje i invertorový kompresor.

Luxusní design

Novinka v luxusním, čistém designu bez zbytečných příkras nebo rušivých prvků s povrchem z broušeného světlého nerezu bude dokonalým doplňkem interiéru v jakémkoliv stylu. Estetický dojem ještě umocní absence madel i skryté panty, a to nejen z předního pohledu, ale i z boku. Chladnička se ovládá prostřednictvím dotykového panelu umístěného nad integrovaným dávkovačem chladné vody ve dvířkách.

Nová French Door chladnička Hisense RF749N4WIF přehledně

Nová French Door chladnička Hisense RF749N4WIF ze světlého broušeného nerezu nabízí XXL kapacitu 579 l. Svým luxusním vzhledem bez madel a viditelných pantů a s dávkovačem chladné vody ve dvířkách upoutá v každém moderním interiéru. O čerstvý stav potravin se postará beznámrazová technologie Total NoFrost se třemi chladicími okruhy, systémy Multi AirFlow a Metal-Tech Cooling, o spolehlivý a tichý chod invertorový kompresor. V chladničce nechybí dvě velké zásuvky na zeleninu s regulací vlhkosti a menší zásuvka na drobné balené potraviny. Ve spodní části spotřebiče je šuplík se čtyřmi teplotními režimy, který se může podle potřeby proměňovat z mrazničky v chladničku a jedna extra hluboká mrazicí zásuvka. Všestranná elegantní chladnička stojí 39 990 Kč.

Luxusní „amerika“ v černém broušeném nerezu Hisense RQ760N4AFF

Špičku v řadě s designem Pure Flat představuje již dříve uvedená elegantní čtyřdveřová (multidoor) chladnička Hisense RQ760N4AFF v provedení z prémiového černého broušeného nerezu s dávkovačem vody ve dvířkách. Tato chladnička byla vybrána jako oficiální produkt blížícího se MS ve fotbale, jehož je Hisense oficiálním sponzorem. Poskytne dobře přístupný a velkorysý prostor 585 l pro uchování všech druhů potravin. Je vybavena jedním z nejlepších chladících systémů, dále beznámrazovou technologií Total NoFrost se třemi chladicími okruhy a systémy Multi AirFlow a Metal-Tech Cooling, které zajistí ideální klima v celém prostoru a delší život potravinám. Uvnitř chladničky najdete dvě extra velké zásuvky na ovoce a zeleninu, v mrazicím prostoru se zase nachází praktická zásuvková police a šuplíky s bytelnými kovovými kolejnicemi a hladkým chodem. Pravá část mrazničky slouží jako konvertibilní zóna se třemi teplotními režimy od chlazení, přes nulovou zónu až po hluboké mrazení. Lednice s invertorovým kompresorem potěší nízkou spotřebou energie, má i funkci pro rychlé zchlazení a zmrazení uložených potravin. Užitečný je i alarm otevřených dveří.

Doporučená cena je 49 990 Kč.

hisense.cz, global.hisense.com

Dáváme technologiím smysl.

Zdroj foto: Hisense