LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Toni&Guy slaví 20 let v České republice

Již dvě desetiletí poskytuje světově proslulé kadeřnictví Toni&Guy prvotřídní služby také českým zákazníkům.

První salón Toni&Guy v České republice byl otevřen už v roce 2002 a byl vůbec prvním salónem ve střední Evropě. Nacházel se v Dlouhé ulici v Praze 1 na ploše přes 300 metrů čtverečních a interiér byl navržen v elegantním jednoduchém a vzdušném stylu.

Během následujících let byl přestěhován do ulice Soukenická a přibyly ještě dva salony, rovněž v centru Prahy, a to v Michalské a Opletalově ulici.

V současné době pracuje v českých salonech Toni&Guy stabilní tým padesáti zeměstnaců, kteří se starají o tisíce spokojených klientů.

Stejně jako ve světě, i v Česku neznamená Toni&Guy pouze kadeřnické salony, ale také účast na prestižních módních akcích, jako je Mercedes-Benz Fashion Week či Designblok, a spolupráce s předními módními návrháři, například Zuzanou Kubíčkovou či značkami Chatty a La Formela. V roli oficiálního partnera Toni&Guy udává trendy vlasové módy a poté je přenáší do salonů svým klientům.

Své know-how poskytuje Toni&Guy nadějným mladým talentům prostřednictvím Toni&Guy Akademie, která poskytuje komplexní vzdělávací program. Za dobu jejího působení v Praze zde bylo vyškoleno více než 120 kadeřníků.

Toni&Guy je mezinárodní síť kadeřnických salonů, která v příštím roce oslaví šedesátileté výročí. Po celém světě je k dnešnímu dni více než 700 poboček ve 40 zemích.