LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Rezidence The Julius Prague zahajuje provoz

The Julius Prague slaví svůj vstup do světa ubytovacích služeb a zahajuje novou éru House of Julius Meinl.

Rodina Julius Meinl vstupuje do světa cestovního ruchu a ubytovacích služeb slavnostním otevřením / Grand Opening rezidence The Julius Prague. Prvotřídní rezidence The Julius, v srdci Prahy na Senovážném náměstí 3 představuje nový koncept krátko- až dlouhodobého rezidenčního designového bydlení, kde svým přístupem podtrhuje jedinečnost a výjimečnost lokality, respekt k tradicím a dějinám města a jeho obyvatel.

The Julius Prague propojuje luxus a moderní design s technologiemi podněcujícími k většímu komfortu, pohodlí a spokojenosti. Hosté mají na výběr 168 apartmánů ve velmi vysokém standardu provedení a většinu vybavenou obývacím prostorem a kuchyní, oddělenou ložnicí a funkční instalací moderních technologií 21. století. Rezidence poskytuje soukromí a nezávislost a zároveň nabízí flexibilní společné prostory, jako jsou co-working prostory, nadstandardně vybavený gym, zasedací místnosti a otevřené salonky. Emporium Bistro & Bar se nachází v centru budovy a nabízí dokonalé prostředí pro oběd nebo uvolněnou práci během dne.  

V rámci slavnostního otevření / Grand Opening byl otevřen i nový obchod s delikatesami House of Julius Meinl v přízemí objektu. Místní milovníci jídla, hosté a turisté si nyní budou moci zakoupit prvotřídní potraviny, nápoje a lahůdky precizně vybrány z více než 100 zemí světa, a také řadu prémiových produktů House of Julius Meinl. Kromě nabídky v obchodě bude k dispozici také celá široká škála produktů k zakoupení online.

Po otevření rezidence The Julius Prague se značka rozšíří do dalších mezinárodních lokalit. 

Zdroj foto: The Julius Prague