LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Oslavte společně s Lush NOVÝ LUNÁRNÍ ROK 2023

Lush se při vytváření této kolekce inspiroval mírem a nadějí, kterou má symbolizovat. S nadšením oznamuje, že společně s Lush produkty můžete vkročit do nového lunárního roku ve znamení KRÁLÍKA a užít si tak voňavé chvíle a spoustu zaslouženého relaxu!

Tuto kolekci najdete od 4.ledna 2023 v našich kamenných prodejnách, na našem eshopu a v Praze i přes aplikaci Wolt!

Nově můžete také využít 12 měsíců neomezeného standardního doručování s Lush Delivery Pass. Tato služba platí na každý váš nákup a bez stanovené minimální útraty. Ať už chcete pečovat o svou pleť či vlasy nebo někoho obdarovat voňavými Lush balíčky, Lush Delivery Pass vám kryje záda! Platí v České i Slovenské republice!

„Tato kolekce vznikla ve spolupráci zaměstnanců z východní a jihovýchodní Asie, kteří ve svých zemích slaví lunární nový rok. Mohli jsme se podělit o své příběhy, tradice a vytvořit tak tuto krásnou kolekci. Jsem hrdá na to, že jsem se mohla podílet na této spolupráci, která skutečně ukazuje, že jsme značka mnoha hlasů a že jsme vytvořili produkty ukazující naší kulturu.“ – LISA WONG, ČLENKA SKUPINY PRO LUNÁRNÍ NOVÝ ROK.

Gold Rabbit

Koupelová bomba

180 Kč / kus


Skočte do koupele s vůní čerstvě posečené trávy, sladké neroli, rozjasňujícího bergamotu a zemitého santalového dřeva a nechte se přenést do hlubin poklidného mírumilovného lesa.

Godiva

Šampuk

300 Kč / kus


Dar krásně umytých a opečovaných vlasů v podobě zlaté mince pro štěstí s kaméliovým olejem pro lesk jako blesk.

Hoppy New Year

Dárek

500 Kč / kus


Vkročte do nového roku s těmito povzbuzujícími sprchovými produkty. Uvnitř najdete exkluzivní sprchový gel Flying Fox s vůní jasmínu a ylang-ylang a mýdlo s oblíbenou vůní Karma. Balicí papír a roztomilé samolepky postaviček jsou od Curryho Cheunga, hongkongského ilustrátora.

Lucky Bunny

Knot Wrap

180 Kč / kus


Zabalte překvapení pro své blízké do znovupoužitelného šátku o velikosti 50cm x 50cm a noste ho jako doplněk po celý rok.

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech Lush.

Zdroj foto: LUSH