LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Toni&Guy představuje kolekci REVIBE 6.0

TONI&GUY vstupuje do své šesté dekády. Klíčovou vizí společnosti zůstává vybudování moderního odkazu, který se bude rozvíjet a prosperovat i ve světě zítřka.

Kolekce TONI&GUY Revibe 6.0 ztělesňuje smělého, odvážného a silného ducha. Její ideologie vychází z jasné afirmace ‚To jsem já‘, ze synergie autentičnosti a nedotčenosti individua v jeho jedinečnosti a osobní síle.

Kampaň oslavuje nové kulturní hnutí a potřebu se po letech nejistoty dále neskrývat. Odkládáme staré masky a nacházíme kotvu ve své vnitřní síle, která nepotřebuje vnější potvrzení či schválení. Základní myšlenka zní, že můžeme být kýmkoli, ale nikdo jiný nemůže být lepší verzí nás samotných.

Esence tkví v „energii hlavního hrdiny“, zhmotňující se v pěti protagonistech, kteří se nebojí být sami sebou. Vyzařují sebevědomí, žijí svůj život naplno a znají svou hodnotu. Jedná se o looky, které přesahují sezónní trend a lze je nosit po celý rok. Neznají hranice a nenásledují žádné trendy. Místo toho je znovu definují.

Mane Energy Curl

Tento look je samotnou esencí myšlenky „energie hlavního hrdiny“. Tato hrdinka je tváří REVIBE 6.0, s neohrožeností se ujímá vedení a žije svůj život naplno. Se svou velikostí, odvahou a krásou je Mane Energy Curl spíše přístupem k životu než pouhým lookem. Když se objeví v místnosti, zaručeně si všimnete. Volnost a jednoduchost vln se proměnila v nádherné kudrny, plné pohybu a přirozenosti.
Inspirace: Zendaya a Imaan Hammam.

Honey Gloss

Jemné kadeře v medovém lesku vytvářejí celoroční look. Jeho jemné tóny a pohyb dávají vyniknout každodenním zdravým a lesklým vlasům.

Inspirace: Margot Robbie.

Pixie

Tento look vyzdvihuje přirozenou texturu, k níž přidává objem a definici pomocí dokonalé formy a pružných kadeří. Podněcuje spontánnost a odvahu ke zkracování.

„Chceme, aby všichni naši klienti vždy vypadali a cítili se co nejlépe. Tyto looky jsme vytvořili, abychom podnítili a zdůraznili jejich vnitřní sílu přijmout energii jejich vlastního hlavního hrdiny,” říká Cos Sakkas, globální kreativní ředitel TONI&GUY.

Kolekce je dále postavena na dvou klíčových sezónních trendech. Vlivy kolekce pro jaro a léto jsou následující:

Fonda

Styl je ušitý na míru jaru a létu prostřednictvím luxusního ponytailu. Krása spočívá ve vrstvách rámujících obličej. Ty dodávají jemné zdůraznění lícním kostem a v létě fungují jako dokonalý módní doplněk.

Frenchie Bob

Pro jarní a letní sezónu dostal jemnější, smyslnější verzi s něžným pohybem.

Ice Pop

Jemný a decentní look se inspiruje kulturou celebrit, jako je nechvalně známý mullet Miley Cyrus. Nenucený, přirozeně strukturovaný vzhled evokuje horký letní vibe.

Y2K

Progresivní look a vývoj si žádá zachování délky v zadních partiích. Dokonale rozpoznatelný vzhled konce nultých let – práce s délkou na vrcholku hlavy a střapatost v oblasti zátylku.

Tailor Made

Všestrannost této formy lze snadno přizpůsobit pouhou výměnou produktu. Jde o dokonalý příklad toho, jak používat LABEL.M Matrix k personalizaci textury v závislosti na ročním období.

Zdroj foto: Toni&Guy