Rama Crema představuje alternativy na vaření a ke šlehání
Společnost Upfield, světový lídr v oblasti rostlinných potravin, uvádí na český trh novinku – rostlinné alternativy: Rama Crema 15%, k vaření polévek nebo do omáček a Rama Crema 31% ke šlehání a do dezertů.
Díky 100% rostlinné receptuře se Rama Crema 15% a Rama Crema 31% skvěle hodí do kuchyně vegetariánů a veganů, spotřebitelů, kteří se vyhýbají produktům živočišného původu z důvodů ochrany zvířat a životního prostředí, a všech, kdo hledají změnu oproti tradiční kuchyni. Nové výrobky od společnosti Upfield neobsahují mléko ani lepek, takže představují ideální řešení pro alergiky a osoby, které se těmto složkám vyhýbají ze zdravotních důvodů (osoby s alergií na laktózu a lepek nebo s jejich nesnášenlivostí). Kromě toho jsou nové výrobky zcela bez transmastných kyselin – stejně jako celý sortiment Upfield. Rama Crema také neobsahuje žádné konzervační látky.
Výrobky Rama Crema budou dokonalým pomocníkem při přípravě oblíbených pokrmů, jelikož se vyznačují vysokou funkčností (při vaření se nesráží), účinností (Rama Crema 31% je rychleji vyšlehaná a po našlehání má větší objem) a všestranným použitím. Při přípravě pokrmů se chovají jako standardní smetana. Dalšími přednostmi nových výrobků Upfield je jejich jedinečná, jemná chuť a dokonalá krémovitá konzistence.
Rama Crema s obsahem tuku 15 % je 100% rostlinnou alternativou na vaření. Je vynikající pro přípravu tradičních i vegetariánských pokrmů. Používá se ke zjemnění polévek, krémů nebo k přípravě omáček a dipů. Lze ji použít do všech receptů a k přípravě pokrmů, kde se používá tradiční smetana. Má 100% rostlinné složení a neobsahuje žádné konzervanty nebo palmový olej.
Rama Crema s obsahem tuku 31 % je 100% rostlinná alternativa ke šlehání. Tento všestranný produkt se skvěle hodí k přípravě dezertů ale také při pečení moučníků a dortů nebo i pro přípravu hustších omáček či polévek. Dokonale se vyšlehává a zvětšuje svůj objem o polovinu, což je ideální pro zdobení dezertů. Šlehačka připravená na jejím základě je dokonale našlehaná, tuhá s výjimečně krémovou chutí. Neobsahuje žádné mléčné složky, konzervační látky ani palmový olej.
„Společnost Upfield byla dosud známá svými rostlinnými výrobky určenými k mazání, vaření a pečení, bez transmastných kyselin, jako jsou Rama, Perla, Flora či Hera. Nabízíme také rostlinné alternativy sýrů, pod značkou Violife. Nyní přinášíme na trh Rama Crema 100% rostlinné alternativy na vaření a ke šlehání, a ještě letos překvapíme dalšími revolučními novinkami,” říká Katarína Černeiová, obchodní ředitelka Upfield ČR a SK.
100% rostlinné – šetrné k životnímu prostředí
Uvedení nové řady výrobků Rama Crema, rostlinných alternativ na vaření a ke šlehání, je dalším krokem společnosti Upfield směrem k rostlinné budoucnosti. V porovnání se smetanou vyrobenou z kravského mléka mají rostlinné alternativy Rama Crema v průměru o 50 % nižší dopad na životní prostředí. Kromě toho zůstávají nové výrobky také déle čerstvé, což znamená, že se méně plýtvá potravinami. Obaly produktů Rama Crema jsou také šetrnější k přírodě. Byly navrženy tak, aby byly maximálně recyklovatelné. Papírový obal kolem kelímků Rama Crema zajišťuje nezávadnost a snižuje množství použitého plastu. Díky těmto opatřením bude moci společnost Upfield dosáhnout svého cíle a do roku 2030 snížit používání plastových obalů až o 95 %. Kromě toho bylo v současné době 94 % obalů výrobků společnosti vyhodnoceno jako recyklovatelné, znovu použitelné nebo kompostovatelné.
Cena
Novinky od Upfield jsou cenově přijatelné. Nezávazně doporučená maloobchodní cena produktů Rama Crema 15 % na vaření je 29,90 Kč a Rama Crema 31 % ke šlehání je 39,90 Kč.
Zdroj foto: Upfield, Rama