LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Jak rozjet obchodování se Středním a Blízkým východem?

Expanze do zahraničí je vždycky náročná, nicméně v rámci Evropy je to určitě jednodušší, než když se chystáte vstoupit na jiný kontinent. Tam totiž vstupuje do hry celá řada faktorů, které v Evropě nemáme, nebo u nás fungují jinak. Najít si odborníka, který se na daném trhu orientuje, je tedy více než rozumné.

Na zprostředkování obchodu v oblasti Blízkého a Středního východu se specializuje firma Czechia Contract. Poskytuje poradenství pro obě strany – tedy pro ty, které chtějí zboží dostat z EU na východ, ale i pro ty, co míří z východu do Evropy.

Vynikající partner nejen pro oblast strojírenství

Czechia Contract zastupuje řadu evropských leaderů v oboru, hodně se zaměřuje na strojírenský průmysl, tedy díly pro automobilový průmysl, komponenty pro vlaky, lodě či letadla. Spolupracuje dokonce se státními institucemi nebo dopravními společnostmi. Vaši firmu na Středním a Blízkém východě zastupuje, hledá odběratele a nabízí komplexní poradenství v oblasti podnikatelských a obchodních aktivit.

Od marketingu až po nalezení odběratelů

Firma má kontakty, a to oboustranně. Dokáže vás tedy spojit s odběrateli, kteří by měli o vše výrobky zájem. Samozřejmě vám pomůže i s marketingem, vezme v úvahu veškerá specifika obchodování na východě i politickou situaci, pomůže s ochranou proti rizikům.

To stejné platí i obráceně. Sháníte dodavatele produktů z Blízkého či Středního východu? Czechia Contract má kontakty a dokáže vám vybrat spolehlivé dodavatele zboží. Jmenovitě se o vás může starat například pan Asama Hashmy, obchodník a finanční poradce se znalostí perštiny i arabštiny.

Jaký trh dobijete s vašimi produkty?

Češi úspěšně obchodují třeba v Turecku, Kataru, Emirátech, Libanonu, Pákistánu nebo Azerbajdžánu. Kvalitou tam porážejí čínské výrobky. Vy můžete také!

Zdroj foto: Czechiacontract.com, Pixabay.com