LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

PUMA uvádí hybridní model lifestylových bot VELOPHASIS

PUMA uvádí hybridní model lifestylových bot VELOPHASIS inspirovaný rokem 2000, který propojuje běžecké dědictví značky s inovativními technologiemi. PUMA při tvorbě nového designu čerpala z důležité části svého archivu – z řady COMPLETE. Tato legendární série určila směr běžeckých bot počátku milénia. Právě díky této sérii značka vyvinula revoluční technologie jako jsou iCELL, e+CELL a EverRide, které dodnes využívají běžci po celém světě. Model VELOPHASIS navazuje právě na toto dědictví, v němž se zrcadlí také progresivní vize značky PUMA tentokrát v podobě vizuálního stylu kultury Y2K.

Design nové série kombinuje to nejlepší z obou období a dává tak vzniku stylovému lifestylovému modelu. Svršek bot VELOPHASIS je postaven asymetricky a jeho vložky, které jsou obohacené o inovativní materiály, jsou přímo převzaté z verze z roku 2000. Odkaz řady COMPLETE ožívá také díky Honeycombed mesh – texturovaným svrškům a výrazné běžecké siluetě.

Barevná paleta první řady bot VELOPHASIS nabízí modernější estetiku. VELOPHASIS Bionic se vyznačuje metalickým vzhledem s krémovými detaily a vložkami v odstínu electric blue. Zatímco VELOPHASIS Phased jsou inspirovány hnutím Vaporwave a internetovou kulturou počátku roku 2000. Model definují jasné tóny, které kontrastují s minimalistickým designem.

VELOPHASIS Bionic

VELOPHASIS Phased

PUMA VELOPHASIS Bionic jsou k dispozici na puma.com a 3 barevné varianty VELOPHASIS Phased jsou k dispozici footshop.cz. Na další colorways a vzrušující spolupráce se PUMA chystá v průběhu jara.

Zdroj foto: PUMA