LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Nevíte si rady s tiskem čárových kódů a etiket pro kurýrní společnosti?

Daná problematika se týká především větších e-shopů, které disponují vlastním skladem. Pokud jste se po letech dřiny dočkali stabilního množství objednávek měsíčně, nesmíte v žádném případě polevit ve své snaze. Vysoce konkurenční prostředí a rozmazlení zákazníci by vás jinak potopili. To platí i pro optimalizaci skladových procesů. Jak na to?

Nevíte si rady s tiskem čárových kódů a etiket pro kurýrní společnosti?

Jasně označte zboží

Velké riziko nastává hlavně ve chvíli, kdy roste počet zaměstnanců vašeho skladu. Ne všichni lidé jsou totiž tak pečliví, aby nedělali žádné chyby. Stačí malý zádrhel, abyste ztratili zákazníky a vysloužili si negativní hodnocení. Z toho důvodu se naučte pořádně značit jednotlivé položky, aby nedošlo k jejich záměně. S tím pomůže tiskárna čárových kódů. Pokud pečlivě opatříte každou položku vlastním kódem, minimalizujete riziko záměny.

Při výběru nejlepší tiskárny nezapomeňte vzít v potaz kýženou rychlost její práce. Jestli řešíte stovky zásilek měsíčně, určitě se vám vyplatí vsadit na průmyslové zařízení značky Zebra. To se chlubí svižnou realizací štítků, levným provozem a celou řadou důležitých funkcí.

Nevíte si rady s tiskem čárových kódů a etiket pro kurýrní společnosti?

Spoléháte se na PPL?

Jednou z nejpopulárnějších kurýrních společností je PPL. Daní pomocníci vyžadují, abyste si tiskli vlastní PPL etikety. Na jejich základě následně dokážou doručit balík přesně tam, kam má přijít. I v tomto ohledu vám pomůže jednoúčelová tiskárna. Myslete i na pořádný software, protože bez něho byste asi těžko něco vymysleli.

Nevíte si rady s tiskem čárových kódů a etiket pro kurýrní společnosti?

Nezáleží na tom, jestli vám chybí spolehlivý program, samolepicí etikety, kvalitní tiskárna nebo třeba plastové karty, podívejte se na pestrou nabídku e-shopu pod výše vloženými odkazy. Během několika málo kliknutí si objednáte veškeré potřeby za bezkonkurenční ceny. Chcete poradit? Zavolejte na uvedené číslo a zeptejte se na cokoliv.

¨Zdroj foto: Barco.cz, Pexels.com, Pixabay.com