LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Objevte nekonečné možnosti kreativity

Látky jsou jako kouzelné plátno, na kterém se můžete vyjádřit a vytvořit si vlastní unikátní svět módy a dekorací. Jestliže toužíte po kvalitních látkách, které splní vaše očekávání a umožní vám rozvinout svou kreativitu, nemusíte hledat dál. Široká škála látek na webu Bytema.cz je připravena naplnit vaše představy a pomoci vám vytvořit výjimečné projekty.

Objevte nekonečné možnosti kreativity

Zábava a radost pro děti

Dítka jsou plná energie a zvídavosti, a proto je nadchnou dětské látky plné veselých motivů, barev a nápaditých vzorů, jež rozvíjejí jejich fantazii. Vaše ratolesti si budou moci vybrat ze široké palety látek se zvířecími motivy, oblíbenými pohádkovými postavičkami nebo trendy vzory. Dejte svým malým umělcům volnost projevu a inspirujte je kolekcí dětských látek.

Navíc Bytema.cz nabízí maminkám i multibarevné látky s atestem OEKOTEX 100/1 pro děti do tří let. Tyto materiály jsou vhodné právě na dětská povlečení i na patchwork. Vaše robátko nebude při usínání nic rušit a v nadýchaných peřinách s obrázky veverky či roztomilé pandy se mu bude slastně usínat.

Objevte nekonečné možnosti kreativity

Jste příznivci přírodních materiálů?

Len se vyznačuje nejenom příjemnou texturou, ale také svou odolností a trvanlivostí. Lněné látky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a nabízejí i různé vzory, které vám umožní vytvořit jedinečné kousky oděvu či dekorace. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete pro lehké a vzdušné lněné šaty nebo pro rustikální lněné závěsy, kolekce lněných látek vám poskytne nekonečné možnosti.

Objevte nekonečné možnosti kreativity

Preferujete tradiční a pohodlné materiály?

Bavlna je známá svou měkkostí, prodyšností a příjemným nošením. V široké nabídce bavlněných látek Bytema najdete různé gramáže, barvy a vzory, jež splní vaše očekávání. Vybírejte mezi jemnými a vzdušnými bavlněnými tkaninami na letní šaty, nebo hustými a teplými bavlněnými látkami na zimní bundy a deky. Bavlněné látky pro váš komfort!

Uvařte si kafíčko a dejte děti po obědě spinkat

Udělejte si čas a v klidu si projděte bohatou nabídku bytového textilu, kde na vás čekají veselé dětské, trendy lněné a skvělé bavlněné látky. Kochejte se barevnou krásou, kterou vneste do svého bytu.

Stačí vyměnit ubrus, obměnit barevnost polštářků či ulehnout do nového hebkého luxusního saténového povlečení. Anebo zvolte novou barvu závěsů, které oživí bytový prostor a vdechnou mu nový život. Neumíte si je ušít? Žádný problém! Bytema vám ráda vyhoví a na zakázku ušije dle vašeho přání jak závěsy, tak i například právě ten ubrus či nové záclony do oken.

Objevte nekonečné možnosti kreativity

Opakování je matka moudrosti

Bavlněné tkaniny je vhodné před tím, než s nimi budete pracovat, určitě vyprat. Počítejte s tím, že u 100% bavlněných látek dochází k mírnému sražení materiálu po prvním vyprání. Zcela obvyklá věc, avšak za připomínku to stojí. Stejně tak nepoužívejte sušičku. Máte-li možnost, sušte bavlnu na šňůrách venku, aby pochytala vůni přírody a načerpala energii slunce.

Látky jsou vybrány s pečlivostí a odborností a Bytema nabízí jen ty nejkvalitnější materiály pro vaše touhy a přání. Každá textilie je na webu pečlivě popsaná a zdokumentovaná, abyste si mohli vybrat tu správnou, jež splní vaše představy. Bez ohledu na to, zda jste začátečník či zkušená švadlenka, látky vám umožní vyjádřit svou kreativitu a vytvořit si vlastní stylové kousky.

Vydejte se na cestu objevování a vytvářejte si svět plný krásy a originality

Vaše kreativita nemá hranic a látky jsou tu, aby vám ji pomohly vyjádřit. Zažijte nekonečné možnosti, jež textilie nabízejí. Nechte se inspirovat báječnými kolekcemi společnosti, která má co nabídnout právě proto, že na trhu existuje již od roku 1996. Navíc díky svému proklientskému přístupu se stala nejen oblíbenou firmou, nýbrž směle konkuruje největším prodejnám bytového textilu v České republice.

Její předností jsou kvalifikovaní odborní poradci, bohatý sortiment, dlouholetá tradice a ochota poradit a pomoci. Jsou tu především pro vás, milé zákazníky.

Zdroj foto: Bytema.cz, Pixabay.com