LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Nabídku Nákupní galerie Myslbek rozšíří kiosek Bubblify

Na začátku února doplní Nákupní galerie Myslbek své portfolio značek o Bubblify. Nový kiosek bude první pobočkou tuzemské značky bubble tea přímo v historickém centru Prahy. Jedná se tak o další ze značek, kterými nákupní galerie v pražské ulici Na Příkopě cílí na mladší generace zákazníků.

Nabídku Nákupní galerie Myslbek rozšíří kiosek Bubblify, první zákazníky přivítá unikátní valentýnskou akcí

Součástí otevírací valentýnské akce v Myslbeku bude tematická balónková výzdoba a doplnění nápojů o červená srdíčka z želé. Zákazníci si z akce odnesou dárek zdarma a na místě také proběhne setkání s influencerem Adamem Kajumim.

Nabídku Nákupní galerie Myslbek rozšíří kiosek Bubblify, první zákazníky přivítá unikátní valentýnskou akcí

Lokalita v historickém centru Prahy je pro nás klíčová a jedná se o obchodně velmi strategickou pobočku, jelikož je zde velký pohyb jak místních, tak i turistů ze zahraničí. Slibujeme si velký zájem ze strany obou skupin, které mají naše výrobky v oblibě,” říká Andrea Fenn, jednatelka společnosti Bubblify International, s.r.o..

Značka Bubblify skvěle doplňuje sortiment segmentu F&B a posiluje tenant mix cílící na mladé. Jsme rádi, že bubble tea produkty můžeme našim zákazníkům nabídnout. Vedle Bubblify si u nás mladší zákazníci přijdou na své také v módním řetězci H&M, dm drogerii nebo restauraci Vapiano,” dodává Lenka Beldíková ze společnosti Cushman & Wakefield, marketingová manažerka Nákupní galerie Myslbek.

Nápojový kiosek bude umístěn v přízemí nákupní galerie vedle eskalátorů do prvního patra. Ve svém sortimentu nabídne kromě klasických bubble tea s čerstvým ovocem také mléčné čaje. Bubblify svým zákazníkům umožní zvolit si dle osobních preferencí míru sladkosti nápoje.

Nabídku Nákupní galerie Myslbek rozšíří kiosek Bubblify, první zákazníky přivítá unikátní valentýnskou akcí

Nákupní galerie Myslbek

Nákupní galerie Myslbek se nachází v nejprestižnější části Prahy mezi high street Na Příkopě a Ovocným trhem. Dostupná je ze stanic metra Můstek nebo Náměstí republiky a tramvají projíždějících centrem.

Kromě obchodů s oblečením, doplňky a restaurací zde mohou zákazníci zavítat i do jediného kamenného obchodu české originální značky Angry Beards či unikátního koncept store Guess men. V Myslbeku se nachází také flagship store H&M s H&M Home, které současně nabízejí jako jediné v ČR i speciální designérské kolekce.

Zdroj foto: Myslbek, Bubblify