LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Jak na efektivní čištění sedačky? Vsaďte na profesionály!

O sedací soupravě se říká, že je středobodem obývacího pokoje. Abyste se z její krásy a pohodlí mohli těšit dlouhá léta, je třeba o ni pravidelně pečovat. V opačném případě bude působit nejen ošuntěle, ale bude plná prachu a nežádoucích roztočů. Jak tedy sedačce pomoci zachovat původní vzhled?

Jak na efektivní čištění sedačky? Vsaďte na profesionály!

Profesionálové každým coulem

Na čištění sedaček se specializuje firma Boček, která se širokému spektru úklidových služeb věnuje již od roku 1999. Za tuto dobu nasbírala celou řadu zkušeností, zaměstnanci pracují s těmi nejnovějšími úklidovými technologiemi, profesionálními čistícími stroji a technikou. Velký důraz je kladen na ekologii, aby bylo minimálně zatíženo životní prostředí. Společnost Boček zajišťuje úklidové služby ve všech prostorách. Kromě domácností to jsou kanceláře, zdravotnická a sportovní zařízení.

Jak probíhá vyčištění sedací soupravy?

Čištění sedačky probíhá tzv. extraktorovým způsobem neboli metodou hloubkového čištění prostřednictvím speciálního čistícího stroje. Takto lze vyčistit nejen sedací soupravu, ale též matraci, sedací vak, taburet atd. Čalouněný nábytek je čištěný tlakem vody za působení čisticího prostředku, jenž je následně odsáván. Jak už bylo zmíněno, používají se pouze šetrné, ekologické, ovšem vysoce účinné čisticí přípravky. Tímto způsobem se dokonale odstraní nečistoty, špína, prach, skvrny a roztoči.

Když chcete něco navíc

Mezi další služby úklidové firmy patří vysávání čalounění za pomoci turbo hlavice vybavené rotačním kartáčem, díky čemuž se odstraní chlupy domácích zvířat. Pro alergiky je zajištěno čištění čalounění až s 95% účinností, co se týče odstranění alergenů a roztočů. Ze sedačky lze též odstranit nepříjemný zápach. V neposlední řadě je to impregnace sedačky, která zvýší její odolnost vůči zašpinění.

Zdroj foto: Cisteni-kobercu.com