LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Pračko-sušičky Indesit, co zjednodušují život a šetří čas

Život je stále rychlejší, ale co zůstává, jsou domácí práce. Když jdou zjednodušit tak, aby je zvládl doslova kdokoliv, navíc rychle, úsporně a s tím nejlepším výsledkem, je to výhra. Přesně na to myslí nové pračko-sušičky Indesit. Mají kouzelné tlačítko Push&Go – stačí stisknout, a pračko-sušička se postará o dokonalé vyprání a usušení každodenního prádla.

Aby toho nebylo málo, všechny programy jsou uzpůsobené tak, aby fungovaly optimálně s kapslemi. A navíc unikátní funkce Mixed + Steam ušetří až 30 % času při žehlení. Takže stačí vložit prádlo, vhodit kapsli, stisknout tlačítko a nemusíte se o nic dalšího starat. Spolehlivé a dostupné spotřebiče Indesit se všemi funkcemi, které skutečně potřebujete, se ideálně hodí do prvních domácností a mladým rodinám.

Pračko-sušičky Indesit, co zjednodušují život a šetří čas. Stačí stisknout kouzelné tlačítko Push&Go

Push&Go

Není nic lepšího, než když se o prádlo může postarat doslova kdokoliv. S funkcí Push&Go stačí vložit prádlo a jen stisknout velmi výrazné tlačítko Push&Go. Toto kouzelné tlačítko aktivuje prací a sušicí cyklus, který je ideální pro přibližně 3 kg běžně znečištěného každodenního prádla z bavlny a syntetických materiálů, Tuto dávku vypere na 30°C a šetrně odstředí při 1000 otáčkách za minutu. Následně prádlo šetrně usuší přibližně při teplotě vzduchu 60 °C. Na displeji se zobrazuje maximální doba celého cyklu – pokud je náplň menší než maximální nebo v ní převládá prádlo ze syntetického materiálu, skutečná doba trvání cyklu bude nižší.

Pračko-sušičky Indesit, co zjednodušují život a šetří čas. Stačí stisknout kouzelné tlačítko Push&Go

První pračko-sušičky uzpůsobené pro kapsle

Kolik je potřeba pracího prostředku? A mám přidat ještě nějaký prostředek pro odstranění skvrn nebo rozjasnění barev? S kapslemi se už nikdy není potřeba ptát, ať už se prádla doma ujme kdokoliv. Všechny složky se totiž v optimálním poměru ukrývají v jednotlivých komorách kapsle. Ale k tomu, aby byl výsledek opravdu dokonalý, a složky se rozpouštěly ve správný čas, je potřeba, aby si s kapslemi rozuměla i pračka nebo pračko-sušička. Právě toto má Indesit vyřešené. Má speciální program optimalizovaný pro běžně prodávané kapsle.

Pračko-sušičky Indesit, co zjednodušují život a šetří čas. Stačí stisknout kouzelné tlačítko Push&Go

Unikátní program Mixed + Steam ušetří až 30 % času při žehlení

Jedinečný program Mixed + Steam dokáže ušetřit až 30 % času, který byste strávili žehlením. Funguje tak, že běžnou dávku prádla vypere během 45 minut a k tomu ještě přidá 15minutovou péči, kdy je vlhké prádlo šetrně provzdušňováno párou. Ta vyrovná vlákna a také většinu nevzhledných záhybů. Vše je hotové během jedné hodiny a následné žehlení bude asi o třetinu času rychlejší.

Pračko-sušičky Indesit, co zjednodušují život a šetří čas. Stačí stisknout kouzelné tlačítko Push&Go

Water Balance+

Úspory jsou pro nás aktuálnější, než kdy dřív. Proto je tu funkce Water Balance+. Pomůže automaticky nastavit parametry a uzpůsobit chod spotřebiče, aby byla co nejnižší spotřeba vody, energie i času, aniž by utrpěl výsledek. Když perete jen pár kousků prádla, můžete ušetřit až 70 % vody a 50 % energie, zatímco samotný cyklus je o 35 % rychlejší. Je tu ale naopak i možnost přidat máchání, aby se bezpečně odstranily všechny zbytky pracího prostředku, když máte doma alergiky nebo malé děti. Jde také nastavit funkci proti pomačkání prádla.

Pračko-sušičky Indesit, co zjednodušují život a šetří čas. Stačí stisknout kouzelné tlačítko Push&Go

Moderní vzhled a snadné ovládání

V řadě Indesit Push&Go najdete aktuálně několik pračko-sušiček s kapacitou od 7 kg do 9 kg prádla. Spolehlivé spotřebiče s moderním italským designem Innex, snadným ovládáním a těmi nejpodstatnějšími funkcemi skvěle poslouží jako pomocníci ve studentských a startovacích bytech i v domácnostech mladých rodin. Mezi speciálními programy nechybí ani velmi krátké programy, programy pro praní barevného a tmavého prádla, přídavná funkce pro odstranění skvrn nebo možnost osvěžení suchého prádla párou.

Například nová pračko-sušička Indesit BDE 96436 EWSV EE s Push&Go pro 9/6 kg prádla se prodává za doporučenou cenu 13 490 Kč. V nabídce najdete i samostatné pračky a sušičky Indesit s praktickou funkcí Push&Go pro automatické nastavení praní, resp. sušení běžně znečištěného každodenního prádla stiskem jednoho tlačítka.

Pračko-sušička Indesit BDE 96436 EWSV EE
s Push&Go
Parní pračka Indesit BWE 91496X WSV EE s Push&Go
Kapacita praní 9 kg, sušení 6 kg Funkce Push&Go – praní a sušení stiskem jednoho tlačítka Program pro praní s kapslemi 16 programů včetně extra rychlých, pro praní tmavého nebo barevného prádla a pro osvěžení suchého prádla, funkce proti skvrnám Water Balance + pro úsporu vody, energie a času Nejúspornější třída praní A, sušení D Doporučená cena: 13 490 KčKapacita praní 9 kg Funkce Push&Go – praní stiskem jednoho tlačítka Program pro praní s kapslemi 16 programů včetně extra rychlého, úsporného pro praní při 30 °C s výsledkem jako při 40 °C, pro praní tmavého nebo barevného prádla, přikrývek nebo obuvi, funkce proti skvrnám, parní funkce Water Balance + pro úsporu vody, energie a času Tichý a úsporný invertorový motor Nejúspornější třída A Doporučená cena: 9 990 Kč

Více na www.indesit.cz

Zdroj foto: Indesit