LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Poradíme vám, kde sehnat kvalitní bydlení v Praze za příznivou cenu

Zlákala vás představa života v hlavním městě? Nebo chcete pořídit byt pro své ratolesti? Ať tak, či onak, musíte se smířit s ne zrovna dobrou situací ohledně dostupnosti bytů. Poptávka je totiž ohromná, zatímco výstavba spíše stagnuje. Kde tedy najít opravdu poctivé bydlení?

Poradíme vám, kde sehnat kvalitní bydlení v Praze za příznivou cenu

Byty Praha 9

Máte v plánu začít bydlet v Praze? Pak se raději vyhněte starým zástavbám, které bývají plné skrytých problémů, je téměř nemožné je vytopit a zbytečně kvůli nim vyhodíte peníze z okna. Mnohem výhodnějším řešením jsou novostavby od známých developerských firem.

Jasným příkladem jsou třeba nové byty Praha 9 od Metrostav Development (jeden z největších hráčů na českém trhu).

Tyto byty Vysočany čítají celkem 150 jednotek s různými dispozicemi – od klasických rodinných bytů až po mezonety a byty se střešní terasou. Najdete je v proluce mezi ulicemi Drahobejlova a Ocelářská, což je kousek od obchodního centra Galerie Harfa a také O2 arény.

Zmíněné byty k prodeji Praha vás potěší klidným prostředím plným zeleně mimo hlavní rušnou ulici. I přesto se během pár minut chůze dostanete ke stanici metra Českomoravská nebo k tramvajovým zastávkám. Stejně tak si můžete užít kulturní akce, kavárny, fitka i obchody ihned za rohem.

Prohlédněte si, kde budete bydlet

Určitě vás zajímá, jak tyto byty na prodej Praha budou vypadat, jaké dispozice vám nabídnou, s jakými standardy můžete počítat a jaké formy financování lze zvolit.

Nejlepší bude, když si nyní otevřete webové stránky projektu prodej bytů Praha. Tam v mžiku získáte potřebnou inspiraci a zjistíte všechny detaily. Pokud se vám taková možnost zalíbí, rozhodně vám doporučujeme příliš nečekat. Když se totiž v hlavním městě postaví kvalitní projekt, okamžitě ho vykoupí budoucí majitelé, ale i investoři.

Zdroj foto: Metrostav Development, Midoharfa.cz