LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Palladium se i letos aktivně zapojí do programu oblíbeného festivalu „Praha žije hudbou“

Nákupní centrum Palladium bude čestným partnerem již devátého ročníku největšího svátku pouličního umění „Praha žije hudbou“ ve dnech 7. a 8. června 2024.

„Umění patří do ulic!“, to je motto festivalu, kterým se každý rok pořadatelé snaží ukázat, proč je důležité a krásné zažívat živou kulturu ve veřejném prostoru. Letos bude hudební program probíhat na celkem 25 místech v centru Prahy.

Palladium se i letos aktivně zapojí do programu oblíbeného festivalu „Praha žije hudbou“

Pro hudební program bude na náměstí Republiky vystavěno speciální pódium „Palladium stage na Republice“. Hlavní hvězdou pátečního programu na „Palladium stage“ bude Ben Christovao, který je v současnosti jedním z nejposlouchanějších zpěváků na Spotify nebo Marsell Bendig, mladší sourozenec Jana Bendiga a držitel ceny Český lev za roli ve filmu Banger. Sobotní program zakončí vystoupení Milan Horáka, vítěze Zlatého slavíka 2021 v kategorii Objev roku 

Palladium se i letos aktivně zapojí do programu oblíbeného festivalu „Praha žije hudbou“

Během festivalu před Palladiem vystoupí:

Pátek 7. června 2024

  • 13:30–14:15  ReCovers
  • 14:45–15:30  Ben Christovao
  • 15:45–16:15 Marley Wildthing
  • 16:30–17:15  Nikki Triiilo
  • 17:45–18:30  Sabina Olijve & Martin Homola
  • 19:15–20:15 Marsell Bendig & Lucie Bikárová

Sobota 8. června 2024

  • 14:00–14:45  Gospel Limited
  • 15:15–16:00  Michal Strnad
  • 16:40–17:25  Jokers
  • 17:45–18:30  Rodan
  • 19:10–20:10  Michal Horák

Veškerá vystoupení jsou přístupná veřejnosti zdarma, posluchači nicméně mohou hudebníky odměnit dobrovolnými příspěvky. Z pouličního vystupování vzešla na světě již spousta uznávaných umělců (Glen Hansard, Bob Dylan, Ed Sheeran, ZAZ a další), a tak pojďte spolu s námi objevit některou z budoucích hvězd.

Palladium připravilo „ochutnávku“ festivalového programu pro své návštěvníky uvnitř nákupního centra již ve čtvrtek 6. června 2024 mezi 11:30 a 13:30 v podobě vystoupení „Flaškinetu“, tzv. lahvové hudby.

Flaškinet“ je světový unikát, na který jen tak nezapomenete! Je tvořen dvěma hudebníky, z nichž jeden hraje na kytaru (akustickou nebo elektrickou) a druhý na lahve naplněné vodou. Hudební kreace Flaškinetu vás překvapí originální interpretací známých skladeb a rozsahem repertoáru, uchvátí svou energií, ale hlavně vám vyrazí dech propracovanými hudebními detaily!

Všichni návštěvníci festivalu mohou navíc využít speciální festivalovou nabídku v podobě zajímavých slev ve vybraných provozovnách, například:

  • Lindt – sleva 30 % při koupi 3 a více kusů
  • Bageterie Boulevard – sleva 15 % na vše
  • Pizza HUT – sleva 15 % na vše
  • The Box Donut – sleva 15 % na vše
  • Fruitisimo – sleva 10 % na sezónní nápoje
  • Basics Coffee – akce na letní kávové nápoje Iced Latte a Iced Nitro Filter (velký za cenu malého)

Pro všechny festivalové nadšence připravilo Palladium dárek – speciální festivalové brýle s kšiltem. Každý si je může zdarma v přízemí Palladia na Infokiosku v pátek 7. 6. 2024 a v sobotu 8. 6. 2024 od 9 do 21 h. Stačí říct heslo “Praha žije hudbou”. Nabídka platí do vydání zásob.

Podrobná festivalová nabídka je k dispozici na webu:

https://www.palladiumpraha.cz/festival-praha-zije-hudbou-palladium-stage-7-8-6-2024/

Festival Praha žije hudbou vznikl před devíti lety jako reakce na omezování umělecké produkce v ulicích hlavního města. Ambicí pořadatelů je otevřít centrum Prahy kvalitnímu pouličnímu umění, oživit veřejná prostranství hlavního města autentickou kulturou a současně zlepšit podmínky pro busking, tedy pouliční hudební, divadelní nebo artistická vystoupení, a to v přijatelných parametrech i pro rezidenty Prahy. Festival Praha žije hudbou probíhá pod dohledem Uličníka, který je symbolem akce i svobodného uměleckého vystupování v ulicích Prahy. Více informací na www.prahazijehudbou.cz.

Palladium se i letos aktivně zapojí do programu oblíbeného festivalu „Praha žije hudbou“

PALLADIUM

Palladium na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací a prvotřídní kanceláře.

Přijedete-li na návštěvu Prahy autem, ideální možností je zaparkovat přímo v Parkingu Palladia. Aktuální obsazenost naleznete na stránkách www.palladiumpraha.cz, nemusíte se tak bát, že v parkingu nenaleznete místo.

Oblíbenost nákupního centra Palladium potvrdila veřejnost a odborná porota dvojnásobným udělením prestižního ocenění Superbrands pro rok 2023 a pro rok 2024 pro nejlepší značky v České republice.

Více informací o Palladiu naleznete na

www.palladiumpraha.cz @Facebook @Instagram

Zdroj foto: PALLADIUM