LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Nový zahradní domek za jeden víkend? Víme, jak na to

Pokud jste si nedávno koupili pozemek v zahrádkářské kolonii, pravděpodobně se musíte vypořádat s chátrající chatkou. Tu je nejprve nutné strhnout. Poté musíte vymyslet náhradu. Jaké řešení vychází výhodně a bude hotové raz dva?

Nový zahradní domek za jeden víkend? Víme, jak na to

Masivní domek jako stavebnice

Zahradní domky rozhodně nemusíte složitě navrhovat, nakupovat materiál a poté několik týdnů stavět vlastními silami. Stejně tak zapomeňte na placení drahých řemeslníků. Raději se mrkněte na moderní skládačky, které fungují podobně jako nábytek. Vy si zkrátka zvolíte preferovaný typ domku, objednáte si ho, necháte ve složeném stavu doručit až k vám a ve finále ho s pomocí jednoduchého návodu za jedno až dvě odpoledne sestavíte.

Takové domky jsou vyrobené z poctivého masivního dřeva – žádná levná náhražka. To perfektně odolává všem živlům, má dobré tepelně-izolační vlastnosti a při troše pravidelné péče vám hravě vydrží sloužit klidně i desítky let. K tomu připočtěte plastová izolační okna a solidní dřevěné dveře. Podívejte se spíše po domcích s vnitřní užitnou plochou okolo 40 m2. Ty bývají rozdělené na několik menších místností, takže si můžete sestavit kuchyňku, ložnici, toaletu i úložný prostor. Některé varianty vás dokonce potěší i krytou terasou s dřevěnou podlahou, kde budete trávit příjemná letní rána s kávou v ruce.

Vybavte i další části své zahrady

Když už budete v tom, popřemýšlejte o hračkách pro své děti. Ty přece jen nevydrží ležet celý den, tak jako vy. Sháníte zahradní houpačky? Koupací sudy? Nebo dětská pískoviště? Pak se mrkněte na webové stránky oblíbeného e-shopu Skluzavky.cz, kde získáte pořádnou porci inspirace. Oblíbená jsou třeba workout hřiště, díky nimž můžete své děti naučit lásce k přirozenému cvičení. Navíc posílíte své tělo a budete se cítit lépe.

Zdroj foto: Skluzavky.cz