LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Hisense rozšiřuje nabídku prémiových spotřebičů pro péči o prádlo

Hisense výrazně rozšiřuje svoji nabídku inovativních a technologicky vyspělých praček a sušiček v prémiové řadě „5S“ o spotřebiče s kapacitou až 12 kg prádla a přidává nově i pračko-sušičky v této prémiové řadě.

Designově zdařilé spotřebiče, které jsou nyní v nabídce i v módní černé barvě, jsou nabité pokročilými technologiemi a funkcemi jdou ovládat i na dálku přes aplikaci ConnectLife, která poskytuje mj. také tipy a další funkcionality nad rámec těch na ovládacím panelu – včetně synchronizace programu pračky a sušičky. Umožňuje také optimalizovat spotřebu energie.

Hisense rozšiřuje nabídku prémiových spotřebičů pro péči o prádlo

Pračky Hisense WF5S nabízejí opravdu hodně, ale přitom reagují na potřeby současného životního stylu. Především jsou to výhody, které přináší konektivita, dále automatické i speciální programy včetně sportovních a ultrakrátkých nebo parní funkce pro eliminaci bakterií (včetně escherichia coli a staphylococcus aureus) i proti zmačkání prádla. Jsou však unikátní vlastním systémem Jet Wash se dvěma tryskami, s jejichž pomocí se rychleji rozpustí detergent a i máchání je účinnější při nižší spotřebě vody. A také možností automatického dávkování pracího prostředku i aviváže – do příslušné zásuvky stačí nalít gel a změkčovací prostředek až na 24 pracích cyklů – pračka si následně na základě vyhodnocení senzory automaticky „vezme“ přesně tolik, kolik je potřeba pro optimální výsledek. Nezanedbatelná je i mimořádná účinnost – patří do nejlepší třídy A, a tak bude jejich provoz ohleduplný k vaší peněžence i k přírodě. Praktická je i možnost přidávat zapomenuté prádlo. Díky invertorovému motoru jsou také tiché – i během odstřeďování patří svou hlučností do třídy A. Ovládají se i na dálku přes aplikaci ConnectLife.

Hisense rozšiřuje nabídku prémiových spotřebičů pro péči o prádlo

Sušičky Hisense DH5S vynikají velkou kapacitou a senzorickými funkcemi, které uzpůsobí dobu sušení dané várce, aby sušička běžela jen tak dlouho, jak je nezbytně nutné. Šetří tak nejen vaši peněženku, ale i prádlo, které se zbytečně nepřesuší. Když budete spěchat, dokáže vysušit například tři košile nebo podobné množství prádla už za 30 minut. Naopak pro extra hygienu a odstranění alergenů je k dispozici i sterilizační program, který odstraní až 99,9 % bakterií. Výsledek zlepšuje i funkce proti zamotání a zmačkání prádla. Žmolky spolehlivě zachytává pětivrstvý filtrační systém s hustým sítkem se 120 oky – chrání nejen prádlo, ale i kondenzátor sušičky. Dají se ovládat i na dálku přes aplikaci ConnectLife, nastavení sušičky se automaticky sladí podle pracího cyklu.

Hisense rozšiřuje nabídku prémiových spotřebičů pro péči o prádlo

Při umístění pračky a sušičky na sebe jde využít šikovný mezikus ze stejné řady Hisense 5S s výsuvnou poličkou, který sestavu bezpečně ukotví a poskytne ergonomicky umístěnou plochu například pro skládání suchého prádla. Pro dokonalý soulad je k dispozici nově i v černé barvě.

Pračky se sušičkou Hisense WD5S se hodí tam, kde je potřeba šetřit místem bez kompromisů ve výsledku. S kapacitou až 10,5 kg prádla pro praní a 6 kg prádla k sušení poslouží i ve velkých domácnostech, přitom ala zaberou místo jen jednoho spotřebiče. Mají praktickou a unikátní možnost automatického dávkování optimálního množství pracího prostředku i aviváže až na 24 pracích cyklů, což vystačí zhruba na měsíc běžného provozu. Jsou navržené pro moderní hektický život – nabízejí řadu krátkých programů včetně 59minutového programu pro vyprání a usušení středně znečištěného prádla nebo expresního 15minutového programu pro vyprání zhruba 1 kg prádla. Pro dokonalé výsledky praní využívají vlastní systém Jet Wash s vodními tryskami. K dokonalé čistotě přispívají parní programy i sterilizace bubnu párou. Díky invertorovému motoru jsou velmi úsporné (patří do třídy A) a také tiché. Ovládají se i na dálku přes aplikaci ConnectLife.

Více informací: cz.hisense.com, global.hisense.com

Sense For Technology

Zdroj foto: HISENSE