LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Společnost Hisense představila na veletrhu IFA žhavé novinky

Společnost Hisense, světový lídr v oblasti domácích spotřebičů a spotřební elektroniky, představila na prestižním veletrhu spotřební elektroniky IFA 2024 svá inovativní řešení pro chytrou domácnost budoucnosti.

Současně opět posunula hranice zobrazovacích technologií a herních zážitků: představila mj. své inovativní televizory s úhlopříčkou až 110 palců, laserové projektory či zvukové systémy a také oznámila oficiální podporu nového herního titulu Black Myth: Wukong i certifikaci svých produktů pro konzole Xbox.

Společnost Hisense představila na veletrhu IFA budoucnost chytrého bydlení i novou úroveň herních zážitků na velkých obrazovkách

Řešení pro chytrou domácnost

Na velkoryse pojaté ploše mohli návštěvníci vidět a zažít novinky, reflektující tři inteligentní scénáře budoucnosti inteligentního bydlení: chytrou kuchyň, chytré praní a chytré zdravější prostředí. Mohli se přesvědčit, že nejnovější smart domácí spotřebiče, které je možné přes platformu ConnectLife plně propojit, mění zaběhnutá pravidla a přinášejí intuitivnější a dostupnější budoucnost chytrého bydlení.

Jako středobod chytré kuchyně se představily chytré chladničky Hisense Refrigerator PureFlat Smart Series s dotykovou TFT obrazovkou s úhlopříčkou 21 palců a bohatou nabídkou inteligentních funkcí. Za zmínku stojí funkce receptů na bázi umělé inteligence (AI Recipe), která monitoruje zásoby potravin v chladničce a na základě dostupných surovin a data minimální trvanlivosti doporučuje personalizované recepty. Chladnička navíc slouží jako ConnectLife Hub, tedy ovládací centrum pro chytré domácí spotřebiče s ovládáním na dálku prostřednictvím aplikace ConnectLife. Funkce AI Eco pak umožňuje aktivovat režim úspory energie.

Trouby z řady Hisense Hi8 s uživatelsky příjemným rozhraním a displejem VisionPlus Screen nabízejí široký výběr kulinárních funkcí, včetně horkovzdušného fritování (air-fry), rychlého předehřívání a pizza režimu. Prémiové trouby Hisense Hi 9 se navíc pyšní pokročilými funkcemi, jako je technologie InCamera s podporou AI pro chytré pečení či automatické otevírání a zamykání dvířek. Velká TFT obrazovka navíc umožňuje pohodlné prohlížení více než 140 přednastavených receptů či režimů a integrace s ConnectLife zaručuje pohodlnou a inspirativní přípravu pokrmů.

Společnost Hisense představila na veletrhu IFA budoucnost chytrého bydlení i novou úroveň herních zážitků na velkých obrazovkách

Chytré praní reprezentovaly pračky z řady Hisense 7i. Inteligentní displej poskytuje uživatelsky přívětivé rozhraní, zatímco tříkanálový systém trysek iJet™ se postará o důkladné praní. Lepší prací výkon zajišťují funkce na bázi umělé inteligence, jako je např. funkce AI Super Wash, která upravuje parametry praní podle hmotnosti náplně, materiálu oděvů či hladiny a tvrdosti vody. Sušička z řady 7i pak zaručuje dokonale suché prádlo pomocí programu AI Super Dry s přesným prostorovým senzorem vlhkosti.

Chytré řešení pro ideální teplotu a čisté vnitřní prostředí představily klimatizace Hisense Energy Pro X s řadou pokročilých a energeticky úsporných funkcí. Funkce AI Smart Airflow upravuje směr proudění vzduchu pro dokonalý pocitový komfort, technologie HI-NANO zlepšuje kvalitu ovzduší uvolňováním vysokých koncentrací iontů, schopných zlikvidovat během dvou hodin 92,6 % virů H1N1, 88,54 % bakterií E. coli a 60,07 % částic polétavého prachu frakce PM2,5. Nechyběla ani tepelná čerpadla typu vzduch-voda Hisense Hi-Therma ATW, proslulá svým vynikajícím výkonem, ekologickými parametry a možností flexibilní kontroly až 7 samostatných místností.

Společnost Hisense představila na veletrhu IFA budoucnost chytrého bydlení i novou úroveň herních zážitků na velkých obrazovkách

Pohlcující herní zážitky

Na veletrhu si přišli na své také fanoušci her a akce ve velkém stylu. Nepřehlédnutelným tématem bylo globální partnerství Hisense s nedávno uvedenou RPG hrou Black Myth: Wukong. Ve speciální herní zóně se hráči mohli na 100palcových televizorech U7 a E7 PRO ponořit do světa, kde se prolíná mýtický příběh s úžasným vizuálním zpracováním a strhujícími rychlými akcemi.

Výrazným prvkem spolupráce je exkluzivní obrazový režim Black Myth: Wukong. Využívá špičkovou technologii Hisense a vylepšuje vizuální kvalitu hry pomocí HDR, přesné kalibrace barev a zvýraznění tmavých částí obrazu – v herním režimu jsou proto barvy živější a detaily ještě propracovanější. Ve spolupráci se společností Dolby nabízí tento režim také pohlcující audiovizuální zážitek, který odpovídá zvukovému záměru hry. Díky pokročilému hernímu režimu 144Hz Game Mode PRO a vysoké obnovovací frekvenci až 240 Hz je hraní plynulé i ve skutečně rychlých scénách. Další funkce, jako je Game Bar a  podpora AMD FreeSync Premium PRO už jen dotvářejí ideální herní prostředí.

Společnost Hisense představila na veletrhu IFA budoucnost chytrého bydlení i novou úroveň herních zážitků na velkých obrazovkách

Ohromující herní zážitky s laserovými projektory s certifikací „Designed for Xbox“

Počátkem letošního roku navázala společnost Hisense spolupráci s konzolemi Xbox. Hisense Laser Cinema PX3-PRO je prvním projektorem s ultrakrátkou projekční vzdáleností s certifikací „Designed for Xbox“. Nabízí zcela novou úroveň pohlcujících herních zážitků s rozlišením 4K a je schopen projekce obrazu s úhlopříčkou v rozsahu od 80 do 150 palců (200-381 cm). Je certifikovaný pro technologie Dolby Vision a IMAX Enhanced a poskytuje skutečně výjimečnou kvalitu obrazu. Vysoká obnovovací frekvence na úrovni až 240 Hz je ideální pro rychlé akční tituly; herní zážitky posouvají na novou úroveň i pokročilá technologie MEMC pro plynulost obrazu a automatický režim nízké latence pro plynulý výkon bez zpoždění.

Certifikaci „Designed for Xbox“ získal také inteligentní laserový miniprojektor C2 Ultra s rozlišením 4K, technologií Hisense TriChroma se třemi laserovými paprsky a se schopností promítat neuvěřitelně široké spektrum barev, pokrývající 110 % nejvyššího standardu BT.2020. Certifikace IMAX Enhanced a Dolby Vision jsou zárukou filmových zážitků na úrovni kina s výjimečnou úrovní jasu a se skutečně intenzivním podáním černé. Projektor C2 Ultra disponuje také automatickým herním režimem a technologií MEMC pro intenzivní herní zážitky; obnovovací frekvence až 240 snímků za sekundu se postará o plynulý a ostrý obraz během hraní. Projekce s úhlopříčkou až 300 palců (762 cm) podporuje možnost hraní na rozdělené obrazovce, což je ideální alternativa pro kooperační hru více hráčů.

Na veletrhu nechyběly ani prémiové televizory z nejvyšší řady Hisense UX. A také Hisense Canvas TV, které mohou vedle klasické funkce televizoru fungovat i pro věrné zobrazení uměleckých děl a fotografií.

Více informací: cz.hisense.com

Zdroj foto: HISENSE