LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Kuchyně pro náročné aneb když nádobí vaří za vás

Každý po ní touží – po kuchyni takové, která ušetří čas a náklady při vaření a zároveň dokáže skloubit dokonalý design a precizní technologie. Ve které se to bude jen hemžit spotřebiči, jež zvládnou připravit šťavnatý steak, automaticky nabrousit nože nebo vám večer otevřít vychlazenou lahev vašeho oblíbeného vína. Vyzkoušejte hi-tech vychytávky od Potten & Pannen – Staněk, s nimiž bude kulinářství nejen zábavou, ale také mistrovským uměním!

Zwilling Enfinigy ponorný termoohřívač pro vaření metodou sous-vide, bílý

Metoda francouzských šéfkuchařů, která byla dlouhou dobu jen pro zasvěcené, se nyní díky kompaktnímu ponornému vařiči německé značky Zwilling dostává také do českých kuchyní. Sous-vide znamená ve francouzštině „ve vakuu“ a jde o způsob pomalého vaření při konstantní teplotě, při němž se zachovávají výživové hodnoty potravin. Hovězí steak, rybu, ale dokonce i zeleninu jako batáty, umístíte do uzavíratelných sáčků, které nepřijdou do přímého kontaktu s vodou a vaří se tak ve vlastní šťávě, čímž si ponechávají původní barvu i šťavnatou chuť. Inteligentního pomocníka naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 850 Kč.

Zwilling mixér s integrovanou váhou Enfinigy Pro, 1,8 l, černý

Dokonalá souhra ikonického designu, perfektního výkonu a sofistikovaných funkcí. Stolní kuchyňský mixér s integrovanou váhou Zwilling Enfinigy Pro garantuje rychlé a homogenní mixování se sedmi přednastavitelnými programy. Zvládne rozdrtit led, připravit perfektní smoothie, domácí zmrzlinu či krémovou polévku, kterou ke všemu umí i ohřát. Využít můžete také vestavěnou váhu, ať už přímo v nádobě mixéru, nebo po výměně nástavce jako samostatný spotřebič. Za zmínku stojí rovněž silný a velice tichý motor s nízkou spotřebou 1 200 W, který vykouzlí až 16 500 otáček za minutu. Luxusního společníka s nádobou o objemu 1,8 litru najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 18 990 Kč.

Vývrtka na víno Peugeot Elis Touch, dobíjecí s dokovací stanicí

Každý to už někdy zažil – korek uvíznutý v lahvi. S hi-tech vychytávkou v podobě elektrické vývrtky Elis Touch od renomované francouzské společnosti Peugeot bude otevírání vašeho oblíbeného vína nejen hračkou, ale také zábavou. 27 cm vysoká elektrická vývrtka z nerezové oceli v atraktivním provedení carbon grey odstraní jakoukoliv zátku během několika sekund. Součástí balení je i dokovací stanice s led indikátorem úrovně nabití baterie, která bude ozdobou vašeho barového pultu nebo kuchyňské desky. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 099 Kč.

Dobíjecí elektrický mlýnek na pepř Peugeot Paris, černý

Bez pepře se v kuchyni neobejdete. Aby bylo vaření ještě snazší, připravila si pro vás francouzská značka Peugeot první elektrickou verzi mlýnku s ikonickým designem Paris. Ten je vyroben z masivního, černým lakem upraveného bukového dřeva, poháněn dobíjecími lithiovými bateriemi nejnovější generace a disponuje i možností nastavení až šesti hrubostí mletí. Na mlecí mechanismus z nerezové oceli je navíc firmou poskytována celoživotní záruka. 34 cm vysoký mlýnek najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 2 990 Kč.

Zwilling Four Star Samoostřící blok s noži, bílý, 7 ks

Vaření je z velké části o krájení – masa, pečiva, ryb, zeleniny i ovoce. Nyní můžete mít nejen ty nejkvalitnější nože Four Star, se kterými jejich výrobce Zwilling způsobil v roce 1976 revoluci v kulinářské branži, ale také samoostřící blok v čistém bílém designu, díky kterému budou vaše nože vypadat jako nové i po pravidelném používání. Keramický profil ve tvaru V na 7 kusů náčiní vám zajistí bezpečné ukládání nožů a zároveň optimální úhel pro jejich správně broušení. Novinku z dílny Zwilling pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 9 390 Kč.

Zwilling rychlovarná konvice Enfinigy Pro, 1,5 l, zlatá

Královna kuchyně a ozdoba každé pracovní desky. Programovatelná rychlovarná konvice Zwilling Enfinigy Pro o objemu 1,5 litru v moderním designu elegantní zlaté barvy vás překvapí svými propracovanými funkcemi. Za pomoci sedmi přednastavitelných programů dokáže připravit vodu na lahodnou kávu i čaj. Ocení ji také všechny maminky k ohřátí kojeneckého mléka nebo ke sterilizaci dětských lahviček. V těle konvice s dvojitou nerezovou stěnou je integrovaný filtr na zachycení nežádoucího vodního kamene. Zakoupíte ji v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 3 550 Kč.

Zwilling digitální kuchyňská váha Enfinigy, zlatá

V cukrařině není náhod. Odměření mouky, mléka nebo oleje musí být naprosto precizní. Proto by v žádné domácnosti neměla chybět digitální kuchyňská váha Zwilling Enfinigy v čistém zlatém designu, s intuitivním dotykovým ovládáním a integrovaným LCD displejem. Dostatečně velká skleněná plocha umožňuje přesnost vážení na 1 gram až do celkové hmotnosti 10 kg. Benefitem je také zabudovaná nabíjecí stanice, kterou můžete kdykoliv dobít za pomoci dostatečně dlouhého USB kabelu. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1 040 Kč.

Zdroj foto: Potten & Pannen – Staněk