LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Hodinky patří k úspěšnému muži

Mezi naprosto základní doplňky se u mužů řadí náramkové hodinky. Mít přehled o čase je velmi důležité a v dnešní době, kdy má každý chytrý telefon s určením času přímo na displeji, mají hodinky kromě praktické funkce také tu designovou.

Hodinky patří k úspěšnému muži

Jen podle slunce

K tomu, abychom se zorientovali, kolik je asi tak hodin, dříve stačilo jen slunce a jeho pohyb po obloze, případně pomáhaly další přírodní úkazy a zvířata. Dnes si nemůžeme dovolit čas jen odhadovat, ale potřebujeme ho znát téměř na minutu, přesně kvůli pracovním schůzkám, programu s rodinou i celkovému plánování svých aktivit. Stačí letmý, často naučený pohyb na zápěstí, a hned máme přehled, jak moc musíme chvátat nebo kolik času nám zbývá do další schůzky, odjezdu vlaku nebo vyzvednutí dětí v družině. Náramkové hodinky se u mužů považují za šperk, protože jsou elegantní a doplňují celkový outfit, stejně jako například náušnice nebo řetízky u žen, a žádnému úspěšnému muži nemohou na zápěstí chybět.

Elegance i pohodlí

Kromě toho, že máme díky hodinkám přehled o čase, jsou tak zároveň i elegantním doplňkem. I ony ale podléhají módním trendům a použité materiály i jejich vzhled se v průběhu let mění. Větší ciferník s výraznými číslicemi nebo body, které jsou dobře čitelné a kontrastují s podkladem hodinek však zůstávají nejoblíbenější klasikou. Řemínky se nejčastěji vyrábí z kůže nebo ušlechtilé oceli a celkový design sází na jednoduchou eleganci. Samotný nositel si pak může podle svého vkusu vybrat, zda dá přednost sportovnějšímu, robustnějšímu nebo jemnějšímu vzhledu a vybrat si takové hodinky, které odpovídají jeho potřebám i požadavkům.

Hodinky patří k úspěšnému muži

Při výběru hodinek se řídíme především svým vkusem a také pohodlím při nošení. Hodinky máme na ruce po většinu dne, a proto by se nám měly příjemně nosit. Mnoho mužů vlastní několik hodinek a mění je podle potřeby a aktivity, ke které se chystají.

Zdroj fotek: Najdihodinky.cz, Pexels.com