LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

6 kusů oblečení, které se hodí ke všemu

Existuje oblečení, které by měla mít ve svém šatníku každá žena, protože se hodí ke všemu. Je to ten typ oblečení, které když si jednou koupíte, vydrží Vám léta a nikdy nevyjde z módy. S tímto špičkovým oblečením ve svém šatníku snadno vytvoříte módní stylizaci. Oblečení, které se hodí ke všemu, se bude nosit bez ohledu na to, co je v této sezóně na přehlídkových molech číslo jedna. Značka TATUUM vychází vstříc očekáváním svých zákazníků a nabízí velké množství oděvů, které se svou jednoduchostí, barevností a střihem hodí k většině stylizací.

6 kusů oblečení, které se hodí ke všemu

Jednoduchý svetr a malé černé šaty – nezbytnosti každé ženy

Móda se umí velmi rychle měnit. Co je v jednom ročním období módní, v jiném už není. Když si ženy kupují oblečení, které je „must have“ pro danou sezónu, musí počítat s tím, že je kvůli pomíjivosti trendu nebudou moci nosit dlouho. Existují však oděvy, které budou fungovat po mnoho let a budou módní každou sezónu. Jsou to takové „jisté“ kousky, které se hodí ke všemu a snadno z nich vytvoříte stylizace prakticky pro každou příležitost.

Jedním z takových špičkových oděvů, bez kterých si šatník ani nedokážete představit, je klasický svetr. Jeho univerzálnost je taková, že se hodí nejen v kombinaci s džínami a sukněmi, ale i s oblekovými kalhotami. Taková stylizace se hodí do práce, na setkání s přáteli nebo na rodinnou večeři. V poslední době se stalo velmi módním stylistickým trikem přehazování svetrů přes krk a zavazování rukávů vpředu. Klasický svetr má tedy opravdu co nabídnout a vyplatí se ho mít ve svém šatníku. Značka TATUUM ví, jak je pro zákazníky důležité, aby oblečení, které si koupí, bylo dlouho použitelné. Proto jsou v nabídce značky i klasické svetry, které skvěle doplní většinu stylizací.

Každá žena má ve svém šatníku šaty, které se hodí na různé oslavy a obchodní schůzky. Celosvětovým hitem, který si ženy zamilovaly, jsou malé černé šaty. Základem univerzálnosti těchto šatů je jejich barva, která je nesmrtelná. Malé černé šaty je nákup, který vydrží roky. Na webové stránce https://www.tatuum.com/cs/zena/obleceni/saty najdete mnoho zajímavých návrhů šatů v černé barvě, které se liší střihem, rukávy a délkou. Každá žena zde najde svůj model, který se skvěle hodí k její postavě.

Trenčkoty a pruhované oblečení – navzdory měnícím se trendům stále módní

Trenčkot je nadčasový svrchní oděv. Vyplatí se ho mít v šatníku, protože se dá nosit nejen přes oblek a šaty, ale i přes košili nebo tepláky. Tato rozmanitost staví trenčkot do popředí oblečení, které se hodí prakticky ke všemu.

Nesmrtelné oblečení, které se hodí ke všemu, není jen v tlumených barvách. Za zmínku totiž stojí, že pruhované oblečení, tedy oděvy s černobílým potiskem, jsou v módě každou sezónu. K takovému pruhovanému oblečení můžete s úspěchem přidat své oblíbené džíny a bude to skvělý každodenní look. S pruhovaným oblečením si můžete troufnout experimentovat a vytvářet skutečně fenomenální stylizace.

6 kusů oblečení, které se hodí ke všemu

Sako a košile – „must have“ v každém šatníku

Při nedostatku nápadů na stylizaci může být klasické sako záchranou. Lze jej nosit po celý rok. Nejlepší je mít jednu v tlumené barvě, která bude dobře ladit s mnoha dalšími oděvy.

Seznam oblečení, které se hodí ke všemu, doplňuje bílá košile. Bílá je univerzální a hodí se k mnoha barvám. Bílá košile vytvoří harmonickou dvojici s kalhotami, sukněmi nebo dokonce šortkami.

Vyplatí se mít v šatníku oblečení, které Vám díky své univerzálnosti umožní v mžiku doplnit skvělou stylizaci. Nákup takového oblečení je investicí na dlouhá léta, protože nikdy nevyjde z módy. Podívejte se na nabídku značky TATUUM a uvidíte, že výběr oblečení, které se hodí ke všemu, je opravdu velký. 

Zdroj foto: Tatuum.com/cs, Pexels.com