LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Pozvánka: Svatby na Smetaně. Designéři představí své svatební produkty v domě SmetanaQ

Svatba od designérů. Deset tvůrců ze SmetanaQ Showroomu představí šaty, šperky a další produkty na pop-upu Svatby na Smetaně.

Akce proběhne od úterý 21. 2. do neděle 26. 2. ve SmetanaQ Showroomu.

PODCAST: POZVÁNKA NA SVATBY NA SMETANĚ

V podcastové pozvánce se vám lehce představí někteří designeři, jež na pop-upu prezentují své výtvory. K mikrofonu jsme si pozvali Fernanda Echeverria, Danu Bezděkovou, Vendulu Šulanovou a Danielu Peškovou.

Designéři ze SmetanaQ Showroomu ukáží, jak může vypadat snová svatba plná českého designu. Zaměřili se nejen na nevěsty a ženichy, ale připravili nadčasové kousky pro všechny svatebčany. Nové produkty představí v rámci pop-upu s názvem Svatby na Smetaně, který připravili společně se svatebním Magazínem MILE. Akce proběhne od úterý 21. 2. do neděle 26. 2. ve SmetanaQ Showroomu. Ke spolupráci pozvali také BOTANIKA.STORE, který se postará o floristickou výzdobu, a nebude chybět ani svatební hostina od Adie dorty a SmetanaQ Café & Bistro. První večer pop-upu otevře v18 hod. koktejl opening s neformální komentovanou přehlídkou, designéři v rámci ní představí možnosti stylingu jednotlivých kousků.

Designéři vycházejí vstříc moderním nevěstám a ženichům a vytváří svatební produkty, které mají do klasického klišé daleko. Návrhářky, jako jsou Vendula Šulanová, Daniela Pešková, Hana Frišonsová nebo značka Kafka, pracují zejména na zakázku. Na pop-upu představí originální svatební šaty převážně z přírodních materiálů, které si mohou návštěvníci vyzkoušet a domluvit jejich výrobu přímo na míru. Designérky se postarají nejen o nevěsty a všechny svatební hosty, ale pomohou s fashion stylingem celé svatby. SmetanaQ Showroom myslí také na pány, na akci nebudou chybět ani na míru šité obleky od značky Alešbáry nebo TransformerJacket.

O boty a doplňky se postarají Fernando Echeverria a Jana Rollo, jejichž kožené produkty ve svěžích i elegantních barvách jsou ideálními společníky při vykročení do nové životní etapy. Také nová kolekce značky KRAS dokazuje, že kožené kabelky ve světlých a pastelových odstínech budou právě tím pravým doplňkem. Svatby na Smetaně poskytnou skvělou příležitost pro výběr svatebních darů. Jedním z nich může být křišťálový design od Heleny Todd.

Ke svatbám neodmyslitelně patří šperky. Netradičně zpracované zásnubní a snubní prsteny od designérek Dany Bezděkové, Hany Polívkové, Antonie Lecher či Adély Schicker si mohou návštěvníci prohlédnout a vyzkoušet. Každá designérka přistupuje k tvorbě jiným způsobem, ale hlavní spojnicí zůstává silná symbolika a kvalitní zpracování. Ve SmetanaQ Showroomu budou k dostání kromě prstenů také medailony, záušnice, šperky do vlasů nebo další kousky, kterými lze nahradit například tradiční svatební závoj.

Láska prochází i žaludkem – Svatby na Smetaně nabídnou prezentaci luxusních svatebních dortů a dezertů, které připraví Adie dorty. BOTANIKA.STORES svou floristickou výzdobou přemění SmetanaQ Showroom k nepoznání. Součástí akce bude také svatební fotostěna Fotonaut, díky které si návštěvníci odnesou nezapomenutelné vzpomínky. Otevření svatební sezony společně se SmetanaQ Showroomem a svatebním magazínem MILE proběhne od 21. do 26. února. V úterý 21. února od 18:00 zahájí DJka Antoine Svatby na Smetaně koktejl openingem s neformální komentovanou přehlídkou, designéři v rámci ní představí možnosti stylingu jednotlivých kousků.

Svatby na Smetaně | 21.–26. února

Otevírací doba:

út 21. 2. | 18:00–22:00 koktejl opening

st–ne 22. 2.–26. 2. | 11:00–19:00

Více informací o pop-upu Svatby na Smetaně najdete zde:

Webové stránky SmetanaQ – www.smetanaq.cz

Facebookové události – https://fb.me/e/29wm2gSmF

Aktuální informace můžete sledovat na sociálních sítích:

Instagram SmetanaQ Showroom: https://www.instagram.com/smetanaq_showroom/

Facebook SmetanaQ Showroom: https://www.facebook.com/smetanaq.showroom

Instagram SmetanaQ: https://www.instagram.com/smetanaq_/

Facebook SmetanaQ: https://www.facebook.com/smetanaq.praha

Zdroj foto: SMETANAQ SHOWROOM, Svatby na Smetaně