LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Rama Crema představuje alternativy na vaření a ke šlehání

Společnost Upfield, světový lídr v oblasti rostlinných potravin, uvádí na český trh novinku – rostlinné alternativy: Rama Crema 15%, k vaření polévek nebo do omáček a Rama Crema 31% ke šlehání a do dezertů.

Díky 100% rostlinné receptuře se Rama Crema 15% a Rama Crema 31% skvěle hodí do kuchyně vegetariánů a veganů, spotřebitelů, kteří se vyhýbají produktům živočišného původu z důvodů ochrany zvířat a životního prostředí, a všech, kdo hledají změnu oproti tradiční kuchyni. Nové výrobky od společnosti Upfield neobsahují mléko ani lepek, takže představují ideální řešení pro alergiky a osoby, které se těmto složkám vyhýbají ze zdravotních důvodů (osoby s alergií na laktózu a lepek nebo s jejich nesnášenlivostí). Kromě toho jsou nové výrobky zcela bez transmastných kyselin – stejně jako celý sortiment Upfield. Rama Crema také neobsahuje žádné konzervační látky.

Rama Crema představuje alternativy na vaření a ke šlehání

Výrobky Rama Crema budou dokonalým pomocníkem při přípravě oblíbených pokrmů, jelikož se vyznačují vysokou funkčností (při vaření se nesráží), účinností (Rama Crema 31% je rychleji vyšlehaná a po našlehání má větší objem) a všestranným použitím. Při přípravě pokrmů se chovají jako standardní smetana. Dalšími přednostmi nových výrobků Upfield je jejich jedinečná, jemná chuť a dokonalá krémovitá konzistence.

Rama Crema představuje alternativy na vaření a ke šlehání

Rama Crema s obsahem tuku 15 % je 100% rostlinnou alternativou na vaření. Je vynikající pro přípravu tradičních i vegetariánských pokrmů. Používá se ke zjemnění polévek, krémů nebo k přípravě omáček a dipů. Lze ji použít do všech receptů a k přípravě pokrmů, kde se používá tradiční smetana. Má 100% rostlinné složení a neobsahuje žádné konzervanty nebo palmový olej.

Rama Crema představuje alternativy na vaření a ke šlehání

Rama Crema s obsahem tuku 31 % je 100% rostlinná alternativa ke šlehání. Tento všestranný produkt se skvěle hodí k přípravě dezertů ale také při pečení moučníků a dortů nebo i pro přípravu hustších omáček či polévek. Dokonale se vyšlehává a zvětšuje svůj objem o polovinu, což je ideální pro zdobení dezertů. Šlehačka připravená na jejím základě je dokonale našlehaná, tuhá s výjimečně krémovou chutí. Neobsahuje žádné mléčné složky, konzervační látky ani palmový olej.

„Společnost Upfield byla dosud známá svými rostlinnými výrobky určenými k mazání, vaření a pečení, bez transmastných kyselin, jako jsou Rama, Perla, Flora či Hera. Nabízíme také rostlinné alternativy sýrů, pod značkou Violife. Nyní přinášíme na trh Rama Crema 100% rostlinné alternativy na vaření a ke šlehání, a ještě letos překvapíme dalšími revolučními novinkami,” říká Katarína Černeiová, obchodní ředitelka Upfield ČR a SK.

Rama Crema představuje alternativy na vaření a ke šlehání

100% rostlinné – šetrné k životnímu prostředí

Uvedení nové řady výrobků Rama Crema, rostlinných alternativ na vaření a ke šlehání, je dalším krokem společnosti Upfield směrem k rostlinné budoucnosti. V porovnání se smetanou vyrobenou z kravského mléka mají rostlinné alternativy Rama Crema v průměru o 50 % nižší dopad na životní prostředí. Kromě toho zůstávají nové výrobky také déle čerstvé, což znamená, že se méně plýtvá potravinami. Obaly produktů Rama Crema jsou také šetrnější k přírodě. Byly navrženy tak, aby byly maximálně recyklovatelné. Papírový obal kolem kelímků Rama Crema zajišťuje nezávadnost a snižuje množství použitého plastu. Díky těmto opatřením bude moci společnost Upfield dosáhnout svého cíle a do roku 2030 snížit používání plastových obalů až o 95 %. Kromě toho bylo v současné době 94 % obalů výrobků společnosti vyhodnoceno jako recyklovatelné, znovu použitelné nebo kompostovatelné.

Rama Crema představuje alternativy na vaření a ke šlehání

Cena

Novinky od Upfield jsou cenově přijatelné. Nezávazně doporučená maloobchodní cena produktů Rama Crema 15 % na vaření je 29,90 Kč a Rama Crema 31 % ke šlehání je 39,90 Kč.

Zdroj foto: Upfield, Rama